Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sony PlayStation 5 Güncellemesi Getirdi! İşte Detaylar

PlayStation 5 güncellemesi ile Sony kullanıcılarını memnun etmeye çalışıyor. Yeni gelen bu güncelleme farklı özellikleri içeriyor.

PlayStation 5 güncellemesi ile

Kurucusu Sony en son yazılım güncellemesini herkes için açık hale getiriyor. Güncellemeyle birlikte oyunculara çevrimiçi çok oyunculu oturumlara hızlıca katılma imkanı getiriliyor.

Çevrimiçi oyunlarda paylaşılabilir linkler ve daha fazlasını getiren güncelleme ile oyuncuların anlık hareket etmesi kolay hale getiriliyor.

Kolaylıklar Getiren Güncelleme Geliyor

PlayStation 5 güncellemesi 24.05-09.60.00 koduyla duyuruluyor. Mayıs ayında duyurulan bu güncelleme multiplayer sisteme sahip oyunlar için yenilikler içeriyor.

Paylaşılır linkler sayesinde oyun içerisinde Bağlantı Paylaş bölümü aktif oluyor. Birlikte oynanması planlanan kişiye bu linkler sayesinde kısa sürede katılım isteği atılıyor.

Sadece link değil, QR kod okutmayla da bağlantı kurulması planlanıyor.

Diğer taraftan güncelleme ile birlikte sesli komut özelliği geliyor. Sesli komut sayesinde Oyun Yardımı bölümü açılıyor. ‘Oyun Yardımını Göster’ denmesi yeterli oluyor. Özellik şimdilik Amerika ve İngiltere hesapları için açık bulunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi