Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spotify Premium Üyeliği Nasıl İptal Edilir?

Spotify Premium üyeliği aylık

Spotify Premium üyeliği aylık 999 dolardır. Her ay ücret ödeyerek müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. İptal etmeyene kadar her ay belirlenen faturayı ödeme zorunluluğu vardır. Bazı kullanıcılar Spotify üyeliğini bir süre sonra iptal etmek isteyebilir. Eğer siz de Spotify Premium üyeliğinizi iptal etmek istiyorsanız ve nasıl iptal edeceğinizi bilmiyorsanız bu yazımızda sizlere yardımcı olacağız.

İptal ettikten sonra faturalandırma sisteminize dikkat etmeniz gerekiyor. Fatura işlemini nereden gerçekleştiriyorsanız o alan üzerinden kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Spotify aboneliğini iptal etmek için ilk olarak Spotify hesabına giriş yapın. Daha sonra sağ üst kısımda yer alan Profil alanına girin. Hesap alanına tıklayın. Karşınıza mevcut planın altında listelenen ‘Planı değiştir’ alanı çıkacaktır bu alana tıklayın.

Spotify Free seçeneğine tıklayın. Ardından ‘Premium’u İptal Et’ seçeneğine tıklayın ve onaylayın. Ücretli süre sona erene kadar Spotify üyeliğiniz devam edecektir. Üyeliğiniz sona erdiği zaman artık erişiminiz olmayacaktır. Bu yazımızda sizlere Spotify Premium üyeliğini nasıl iptal edeceğiniz konusunda bilgi verdik. Eğer sorun yaşıyorsanız ve iptal edemiyorsanız yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.