Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Steam Profil Resmini Nasıl Değiştirebilirim?    

Steam uygulamasında profil resmini

Steam uygulamasında profil resmini değiştirmek isteyebilirsiniz. Profiliniz isteğe göre herkese açık ya da özel olarak seçilmektedir. Bu yazımızda da Steam profil resmini değiştirmek isteyen kullanıcılara yardımcı olacağız. Steam uygulamasına ID ile girişinizi yapın. Hemen sağ üst kısımda yer alan kısımdan Profilinize geçiş yapın. Profilinize geçtikten sonra Profili Düzenle alanına tıklayın. Bu adımlar sayesinde profil resminizde değişiklik yapabilirsiniz.

Profili düzenle alanından alt kısma doğru ilerlediğiniz zaman kullanmak istediğiniz görüntüyü Dosya Seç’e tıklayarak seçin ve oyun avatarlarından birini isteğe göre seçin. İstediğiniz resmi seçtikten sonra Yükle seçeneğine basarak resmi yükleyin ve daha sonra senkronize işlemi geçekleştirilmiş olacaktır. Bu adımlar sayesinde değiştirmiş olursunuz. Eğer Steam profil resmini değiştirmek istiyorsanız da aynı işlemleri uygulayarak profil resmini değiştirebilirsiniz.

Profil resminizi isteğe göre değiştirdikten sonra sağ kısımda yer alan Gizlilik ayarlarından hangi bilgilerinizin gösterilip gösterilmeyeceğini seçebilirsiniz. Bu bilgiler siz istemediğiniz sürece görünmez ve hangi bilgilerinizin görünmesini istiyorsanız seçim yapabilirsiniz. Bu adımlar sayesinde profil resminizi değiştirmiş olursunuz ve ayarları isteğe göre oluşturabilirsiniz.