Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Stranger Things Oyunu

Stranger Things 2020’de Android

Stranger Things 2020’de Android ve iOS’a Geliyor Pokemon Go’ya benziyor
“80’lerin cumartesi sabahı karikatürü tarzında” olacak.

Netflix Çarşamba günü oyun endüstrisinin en büyük etkinliği olan E3’te ilk açılış konuşmasını yaptı ve “yer tabanlı bir RPG / bilinmez” olacak yeni ve ücretsiz oynanabilen bir Stranger Things mobil oyununu duyurdu. Bu biraz Pokemon Go’ya benziyor haklısınız. Stranger Things mobil oyunuyla oyuncular Netflix şovunda insan dünyasına paralel olarak varolan alternatif bir boyut olan The Upside Down’u keşfedebilecekler – nerede yaşarlarsa ve “ortaya çıkan kötülüklerle savaşmak için diğer dostlarla çalış.” Netflix 2020’de Android ve iOS’ta çıkacak olan Stranger Things oyunundaki Fin geliştiricisi Next Games ile birlikte çalışıyor.

Next Games CEO’su Teemu Huuhtanen “ Ana odak noktamız Stranger Things’in arkadaşlık ve doğaüstü macera gibi zengin ve yoğun temalar sunmak ve bunları mobil cihazınızda atıştırmalık eğlence boyutuna çevirmek olacak” dedi. Sonraki Oyunlar açıklamasında “80’lerin cumartesi sabahı karikatürü tarzında olacak” Stranger Things mobil oyununu ekledi. Bu serinin hayranlarının dünyayı daha da etkileyebilmesi için Google Maps entegrasyonunu kullanacaklar.

Next Games’in konum tabanlı ve lisanslı oyunlar üretme geçmişi var. Daha önce The Walking Dead: Dünyamız taraftarların “sokaklarda parkta [veya] kanepenizde” zombilerle savaşabileceği artırılmış gerçeklik (AR) oyunu ile daha önce yapmıştı. Bu başlık sayesinde sahneye çıkan ve geliştirici Niantic’e git ve Harry Potter’da benzer bir konum tabanlı AR başlığına sahip.