Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Swarm’da Engellendiğimi Nasıl Anlarım?

Swarm uygulamasını kullanıyor ve

Swarm uygulamasını kullanıyor ve bir arkadaşınızın sizi engellediğini düşünüyorsanız ve sizi engellediğini anlayamıyorsanız bu yazıda sizlere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız.

Aslına bakarsak bu tarz sorunlar genelde kafa karıştırıcıdır. Çünkü Swarm uygulamasında engellenip engellenmediğimizi ya da karşı tarafın hesabını kapatıp kapatmadığını pak anlayamayız. Ancak bu yazıda vereceğimiz ufak ipuçları sayesinde kısa sürede engellenip engellenmediğinizi anlayabileceksiniz.

Swarm aslında ilk zamanlar çok farklı bir uygulamaydı. Ancak şimdi kendini çok daha fazla geliştirmeyi başardı. Pek çok açıdan kendini geliştiren uygulama arkadaşlık ekleme özelliği dışında mesajlaşma özelliğini de kullanıcıların hizmetine sundu. Mesajlaşma özelliğinden sonra Swarm uygulamasını pek çok kişi indirmeye başladı ve uygulamanın popülaritesi artmaya başladı. Bu nedenle Swarm istenmeyen pek çok gereksiz spam mesaja maruz kaldı. Bu durum da kullanıcılarını rahatsız etmeye başlayınca rahatsız edici mesajları engelleme hizmeti çıkarıldı .

Karşı tarafın sizi engelleyip engellemediğini anlayamıyorsanız ilk olarak sizi engellediğini düşündüğünüz kişinin profiline bakmanız gerekiyor. Eğer sizi engelleyen kişinin profil fotoğrafı sizde yer almıyorsa o kişiye asla mesaj atamazsınız. Daha önceden sizi engellediğini düşündüğünüz şahısla mesajlaştıysanız mesaj alanına girebilir ve o kişiyle olan mesajlarınızı kontrol edebilirsiniz. Çünkü sizi engelleyen kişinin mesaj alanındaki konuşmaları asla yer almaz. Ayrıca o kişiye arkadaşlık isteği de gönderemezsiniz. Yukarıda yazılı olan maddeler size uyuyorsa büyük ihtimalle engellendiniz demektir.