Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tablet Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler!

Bu yazımızda tablet satın

Bu yazımızda tablet satın alırken dikkat etmeniz gerekenler konusunda bilgi vereceğiz. Tablet alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini merak ediyorsanız aşağıdan inceleyebilirsiniz.

  • İlk olarak satın alacağınız tabletin hangi işletim sistemine sahip olduğuna dikkat edin. Tablet satın alırken hangi işletim sistemine ait olduğunu kontrol edin ve 3 farklı işletim sistemi karşınıza çıkabilir. Android iOS ve Windows işletim sistemlerinden seçim yapmak zorundasınız. Android işletim sistemine sahip tabletler diğer işletim sistemlerine kıyasla daha da avantajlıdır.
  • Daha sonra ekran boyutunun ne olacağına dikkat etmelisiniz. Ekran boyutu kullanım alışkanlıklarınıza göre farklılık gösterebilir. Fakat son dönemlerde akıllı telefonların büyük olması tabletlerin de büyük olmasını sağlıyor.

  • İncelik ve hafifliğine de dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Alacağınız tabletin hafif ve ince olmasına dikkat edin. Hafif olması kullanım kolaylığını da sağlayacaktır.
  • Tabletin RAM kapasitesi ve işlemcisi de önemli bir konuma sahiptir. İsterseniz eğlence amaçlı tablet alın isterseniz iş için tabletin performansının iyi çalışması her durum için geçerlidir.
  • Batarya ömrüne dikkat edin. Bataryası düşük olan bir tablet sizi ileri seviyeye götüremez. Sürekli şarjda kullanmak moralinizi bozabilir. Bu yüzden tablet alırken batarya ömrünün ne kadar götürebileceğine dikkat edin.
  • Son olarak hafızası da önemlidir. Tablet kullanımınızın rahat olması için hafızasının geniş olmasına dikkat edin. İndireceğiniz bir iki uygulama ardından uyarı vermesi can sıkıcı olabilir.