Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tablet sürümü nasıl öğrenilir?

Bu yazımızda sizlere tabletinizin

Bu yazımızda sizlere tabletinizin sürümünü nasıl öğreneceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Tabletler fazla tercih edilmese de kullanan birçok kullanıcı bulunmaktadır. Kendinize tablet aldınız ya da evde olan tabletinizin sürümünü merak ediyorsanız bu yazımızda sizlere tablet sürümünüz hakkında bilgi vereceğiz. Tabletiniz iOS ya da Android ise hangi sürüme sahip olduğunu aşağıda yer alan adımları takip ederek öğrenebilirsiniz.

Android tabanlı bir tablet kullanıcısıysanız ve hangi sürüme sahip olduğunu öğrenmek için tabletinizin ayarlar kısmına geçiş yapın. Cihaz hakkında ya da telefon hakkında yazan alana girin. Bu alana girdiğiniz zaman karşınıza tabletinizin sürümü çıkacaktır. Tablet sürümünü öğrenme işlemi bu kadar basit ve kısa işlemdir.

iOS işletim sistemine sahip bir tabletiniz varsa ve sürümünün ne olduğunu merak ediyorsanız iPad’inizin Ayarlar kısmına girin. Ayarlar kısmının ardından genel kısmına geçiş yapın. Ardından hakkında ve son olarak sürüm bölümüne geçiş yaparak cihazınızın hangi sürüme sahip olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu işlemler dışında ayrıca itunes yüklü bilgisayara bağlantı yapıp detay öğrenebilirsiniz. USB kablo ile itunes yüklü bilgisayara bağlanıp daha sonra Apple kullanıcı adı ve şifre girerek özet kısmında tabletiniz hakkında bulunan bilgileri görebilirsiniz. Tablet sürümünüzü isteğe göre ayarlardan isteğe göre de bilgisayar üzerinden öğrenebilirsiniz. Bu yazımızda sizlere tablet sürümü hakkında bilgi verdik. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.