Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TCL 50 XL 5G Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

TCL 50 XL 5G tanıtıldı! Özellikleri ve uygun fiyatı belli oldu. Büyük bir bataryaya sahip olarak raflarda yerini aldı.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
TCL 50 XL 5G

TCL 50 XL 5G sonunda North America’da! CES 2024’te duyurulduğundan beri heyecanla beklediğimiz telefon sonunda raflarda yerini aldı. Hem de inanılmaz uygun bir fiyatla, 159.99 dolar! Hadi gelin bu canavarın özelliklerine birlikte bakalım.

TCL 50 XL 5G’de tam 6.78 inç devasa bir IPS ekran var. Üstelik bu ekran 2460 x 1080 çözünürlük ile oldukça net ve 120Hz yenileme hızı sayesinde de inanılmaz akıcı. Ekranın 2.5D cam ile kaplanmış olması da cabası, kaydırırken parmaklarınız adeta kayıp gidecek.

Kamera konusunda ise TCL 50 XL 5G bizi şaşırtmıyor. 50MP ana kamerasıyla gündüz gece fark etmeksizin harika fotoğraflar çekebileceksiniz. 2MP ultra geniş açılı kamerası ve 2MP derinlik sensörü ile de yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Selfie konusunda ise 8MP ön kamera yeterli olacaktır.

TCL 50 XL 5G Siyah

İşlemci deyince ise performans konusunda rahat olsun (rahat olun) çünkü telefon MediaTek Dimensity 6100 Plus işlemciye sahip. Bu işlemciyi 6GB RAM ve 128GB depolama alanı ile birlikte düşündüğünüzde günlük işlerinizi ve oyunlarınızı akıcı bir şekilde halledebileceğinize eminim. MicroSD kart desteği sayesinde depolama alanını arttırmanız da mümkün.

TCL 50 XL 5G 5010 mAh gibi devasa bir bataryaya sahip. 18W hızlı şarj desteği ile de telefonunuz kısa sürede şarj olacak ve gün boyu sizi yolda bırakmayacak. TCL 50 XL 5G kutudan en yeni Android 14 işletim sistemi ile çıkıyor. Telefonun parmak izi sensörü ise güvenlik için yan tarafta konumlandırılmış.

Eğer uygun fiyatlı, güçlü ve büyük ekranlı bir telefon arıyorsanız TCL 50 XL 5G kaçırılmayacak bir fırsat!