Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tecno Spark 10 için 50 MP Kameralı, Çift Sim ile Bim Kampanya Avantajı 5 Ocak’ta

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Tecno Spark 10 giriş

Tecno Spark 10 giriş seviyesi bir akıllı telefon olarak öne çıkıyor ve birçok özellik sunuyor. Bu cihaz 6.56 inç HD+ ekranı ve 90Hz ekran yenileme hızı ile dikkat çekiyor. 50 MP çift arka kamera sistemi ve 8 MP selfie kamerası ile donatılmıştır.

Telefon 4GB RAM ile desteklenen bir octa-core işlemci tarafından çalıştırılıyor ve Android 13 işletim sistemine sahiptir. Ayrıca yan tarafta yer alan bir parmak izi tarayıcı 4G LTE bağlantısı çift bantlı Wi-Fi ve 128 GB genişletilebilir depolama alanı bulunmaktadır.

Cihaz 5.000mAh kapasiteli büyük bir pil ile güçlendirilmiş ve USB tip-C aracılığıyla 18W şarj desteği sunmaktadır. Tecno Spark 10’un Filipinler’deki resmi fiyatı 5699.00 olarak belirlenmiş ve promosyon fiyatı ise 4899.00 olarak açıklanmıştır.

Tecno Spark 10 Gri

Bu özelliklerin yanı sıra Tecno Spark 10’da ayarlanabilir 3 düzeyde parlaklık sunan yerleşik bir flaş ışığı kişiselleştirilmiş akıllı dolgu ışıkları META renk seçenekleri (Mavi Beyaz Siyah) 3’ü 1 arada galaktik kamera modülü tasarımı NFC özelliği ve yan kenarda yerleşik bir parmak izi sensörü bulunuyor. Ayrıca 66 inç HD ekranda 90 Hz yüksek yenileme hızına sahip​​​​. Bu ürün 5 ocak cuma günü bim’de olacak.

Bu telefon hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mobil13.com.tr Adresimizi takip ediniz.