Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telefon ve tablet nasıl temizlenir? Temizleme yöntemleri!

Sürekli elimizde yer edinen

Sürekli elimizde yer edinen tablet yada telefonlarımızı günlük hayatımızda çok fazla kirletmekteyiz. Telefonlara yada tablet gibi ürünlere zarar vermeden nasıl temizlik yapabiliriz? Bunu gelin beraber öğrenelim.

Kimyasalları Kullanmayacağız!

Sürekli dokunuş ve terli ellerimizle birçok lekeye maruz kalan cihazlarımızın ekranlarına asla kimyasal madde döküp temizlemeyin. Dokunmatiğin duyarlı katlarına zarar verir ve kasa kısmı yüzeyin de boyasını solduracaktır. Normal içme suyu ile yani saf su kullanarak temizleyin.

Mikrofiber bez kullanın!

Tüm bezler temizliğe uygun değiştir. Her elimize aldığımız tozlu bezlerle cihazları silersek telefonun yüzeyi ciddi anlamda zedelenecek veya çizilecektir. Bu bakımdan ekranı silerken fazla bastırmayın. Mikrofiber bez kullanın.

İğne Kullanın!

Bezin ulaşamadığı alanlara iğne kullanabilirsiniz. Özellikle ses sıkıntılarında veya şarj sıkıntılarında dikkatli bir şekilde bastırmadan iğne ile temizlik yapabilirsiniz. Hoparlör deliklerini de bu şekilde temizleyebilirsiniz. Alet çantanızda cımbız bulunuyorsa bunla da ek destek sunabilirsiniz.

Son temizlik yöntemi ise kolonya oluyor. Çok abartmamak olarak bezi nemlemdirecek şekilde kolonya dökerek cihazınızda yer alan mikroplardan kurtulabilirsiniz.