Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telefon yönlendirme ve Yönlendirme İptali Nedir? Nasıl yapılır?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Sizi arayan numaralardan sıkıldınız

Sizi arayan numaralardan sıkıldınız mı? Arayan bu ve bunun gibi numaraları görmek istemiyor musunuz? O zaman aradığınız şey tam olarak burada . Telefon yönlendirme ve Yönlendirme İptali Nedir? Nasıl yapılır?

Telefonunuz Açık İken Yönlendirme Yapmak İçin Neler Yapılması Gerekir.

Ceptelefonunuzun arama kısmına girip *61 tuşlarına bastıktan sonra Yönlendirilmesini istediğiniz numarayı tuşlayın ardından # tuşuna basıp arama butonuna tıklayın .

Bu işlemi uyguladıktan sonra artık cihazınız açık iken gelen aramaları yazmış olduğunuz numaraya yönlendirmiş olursunuz .

Eğer telefonunuz kapalı durumda ise yahut çekmeyen bir bölgede iseniz *62 tuşlarına basarak yönlendirmek istediğiniz numarayı tuşlayıp ardından # tuşuna basıp arama butonuna tıklayınız .

Peki bu işlemleri yaptım fakat artık yönlendirmek istemiyorum bunun için ne yapmam gerekir?


Yönlendirmeyi iptal etmek istiyorsanız Cep telefonunuzu açın arama kısmına gelin #21# – #61# – #62# – #67# dan birini tuşlayarak yapmış olduğunuz yönlendirmeyi ipral etmiş olursunuz . Peki bu kadar işlemi yapmadan önce bilmeniz gereken önemli husus şudur ; Hangi operatör olursanız olun eğer yönlendirme yaptıysanız gelen her aramaya 2.5 tl ödeme yaparsınız .
Bu yazımızda Yönlendirme nasıl yapılır ve nasıl iptal edilir konusuna değindik . Sizde yönlendirme yapmak istiyorsanız yukarıdaki adımları deneyin