Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telefonla Çekilen Fotoğrafların Üzerine Nasıl Yazı Yazılır?

Sanat tarihin her döneminde

Sanat tarihin her döneminde insanoğlunun ilgisini çeken önemli uğraşlardan olmuştur. İlk etaplarda elbette estetik açıdan beklentileri karşılayacak eserler çıkmasa da terminolojilerinin tekniğinin tecrübelerinin yoğunlaşmasıyla artık kuşaktan kuşağa aktarılıp herkesin üzerine bir yenisi eklediği alanlar oluşmaya başladı. Böylece günümüzde birçoğumuzun çeşitli dallarıyla uğraştığı güzel sanatlar ve diğer noktalar profesyonel boyutta icra ediliyor. İşin görsel kısmıyla ilgilenenler için ise geçmişe nazaran şu an daha avantajlılar diyebiliriz. Zira yazılı ve benzeri sahalarda halen bile eskilerin metotları kullanılırken eğer fotoğraf resim gibi sanatın dallarından biriyle ilgiliyseniz teknik ve teknolojik şartların sizlere getirisi daha fazla. En basitinden artık satın aldığınız akıllı telefonların bile dijital fotoğraf makineleri kalitesinde görsel ortaya çıkarma özelliği var. Keza video çekiminde de size beklentilerinizin üzerine çıkacak bir performans sunacaktır. Hatta çevrenizde bile denk geldiyseniz etiket fiyatı bakımından zirveye ulaşacak akıllı cihazları satın alanlardan bazıları sadece kamera lens piksel kalitesinden dolayı almış olabiliyor. Dışarıdan alınan destek sayesinde de hareket alanı genişletilirken yapı fonksiyonelleşiyor. İster istemez ortaya dev bir problem çözücü talepleri yerine getirici sistem çıkıyor. Uzun zamandır insanlar çektikleri veya indirdikleri fotoğrafların üzerine yazı yazma imkanına da sahip.

Halihazırda tüm akıllı telefonlar üçüncü kişilerin hazırladığı yazılımları ve yöntemleri kaldırabilecek kapasitede. Kullanıcılar taleplerini dahili bünyede veya resmi yollarla edinemediği taktirde yine illegal olmayan online marketler üzerinden kullanıma sunulmuş uygulamalardan bulabiliyor. Yine bazen 3. parti programa gerek kalmadan da birkaç işlem adımıyla talepler yerine getiriliyor. Ancak yazımızın da konusu olan fotoğrafların üzerine yazı yazmak için eğer profesyonel boyutta işler çıkarmak istiyorsak dışarıdan yardım almalıyız. Hem Android işletim sistemi hem de iOS platformu için kullanılabilecek ürünlerden birisini ele alırken herkesin yazıyı fotoğrafa yazabilmesini sağlama amacındayız. Belki telefonunuz size fotoğraf üzerine yazma imkanı tanısa da muhtemelen font seçenekleri yok veya çok az estetik açıdan da hoş olmayan tasarıma sahiptir. Önüne geçmek veya sizi memnun edecek görüntüyü talep ettiğiniz taktirde ise hemen aşağıdaki uygulamadan faydalanabilirsiniz.

Akıllı Telefonlardaki Fotoğrafların Üstüne Yazı Yazmak

Çoğu işlemimizi uygulamlar yardımıyla hallederken Android ve iOS işletim sistemleri uygulama marketlerinden bizlere pek çok opsiyon tanıyor. Güvenlik tedbirlerini alabileceğimiz yazılımlardan kişiselleştirme yazılımlarına dek geniş pörtföyüde bizlerin komutunu bekliyor. Biz de bu yazımızda iki dev platforma da hizmet edebilecek fotoğrafların üzerine yazı yazma şansı tanıyan üründen bahsedeceğiz.

textgram

Textgram ismiyle sektörde varlığını sürdüren ürün istenildiği üzere fotoğrafların üzerine yazılar yazmayı sağlıyor. Yazılımı başlattığınızda fotoğraf üzerine bir şeyler karalamak isterseniz şablon modunda çalıştırmalısınız. Devamında keyfinize göre font yazı büyüklüğü ve benzeri parametreleri ayarlayabilirsiniz.

[appbox googleplay codeadore.textgram]

[appbox appstore 518972315]

tweegran

Tweegran adındaki yazılım binlerce insana hizmet verirken sizler de işletim sisteminize uygun versiyonunu yükleyebilirsiniz. Çalıştırdığınız zaman yazıları girebileceğiniz karşınıza çıkacaktır. Ardından sağ taraftaki devam butonuyla ilerleyip yazının temalarını belirleyebiliyorsunuz. Kurcaladıkça fonksiyonlarının ve işlevlerinin farkına varacağınızı da temin ediyoruz.

[appbox googleplay com.natrobit.tweegram]

[appbox appstore 442452787]

İlk yüklemesi ve kullanımı ücretsiz olsa da uygulama içi satın alma seçeneğiyle var oluyor. Belirli bir meblağ karşılığında tüm temaları alarak full versiyonunu kullanabiliyorsunuz.