Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telefonunuzdaki Veya Bilgisayarınızdaki Facebook Mesajlarını Silme

https://mobil13.com.tr/author/manager
Facebook uygulaması arkadaşlarınız ve

Facebook uygulaması arkadaşlarınız ve aileniz ile iletişim kurmak için mükemmel bir uygulamadır. Facebook üzerinden arkadaşlarınız yada aileniz ile mesajlaştığınız zaman mesajlarınızı Messenger uygulaması üzerinden iletiyorsunuz. Facebook Messanger uygulamasını kullanan pek çok kişi bu uygulama üzerinden mesajların nasıl silineceğini bilmediği için zamanla gelen kutusu çok yoğun bir hal alabiliyor. Bu sebepten dolayı bugün sizlere Facebook mesajlarınızı silmeniz için yapmanız gerekenlerden bahsedeceğiz.

Öncelikle Facebook hesabınıza bilgisayar üzerinden web sitesi yoluyla giriyorsanız izlemeniz gereken yol oldukça basittir. Bu işlemi gerçekleştirmek için ilk olarak Google’dan Facebook sayfasına girip buradan da mesajlarınıza gitmeniz gerekmektedir. Mesajlarınıza geldikten hemen sonra silmek istediğiniz kişi ile olan sohbetinize girerek ileti penceresinin sağ üst kısmına basarak ileti dizisini sil kısmına basmanız gerekmektedir.

Bu işlem sonrasında seçmiş olduğunuz sohbet silinecektir. Ancak cihazınızda Messenger uygulaması yüklüyse ve siz mesajlaşmak için orayı kullanıyorsanız izlemeniz gereken adımlar daha farklı ve daha kolay olacaktır. Bilgisayarınızda bulunan Messenger uygulamasında ki sohbeti silmek için öncelikle Messenger’ın sol tarafında bulunan listeden silmek istediğiniz sohbeti açıp görüşme adının yanında bulunan ayarlardan sohbeti sile tıklayın. Böylelikle mesajınız silinmiş olacaktır.


Bazen Facebook kullanıcıları bir kişi ile yaptığı tüm görüşmeyi silmek yerine o kişiyle görüşmesinde bulunan birkaç mesajı silmek istemektedir. Artık Facebook Messenger uygulaması sayesinde bu işlemi gerçekleştirmek de mümkün olabiliyor. Bu işlemde mesaj silme işlemi gibi oldukça kolay bir işlemdir. Görüşmenizde bulunan ve rahatsız olduğunuz birkaç mesajı silmek için öncelikle konuşmayı açıp daha sonra silmek istediğiniz mesajın üzerine basılı tutarak en altta bulunan sil seçeneğine basmanız yeterli olacaktır. Bu işlem ile beraber görüşmenizde artık o mesajlar silinmiş olacaktır. Bu konu ile alakalı soru ve görüşlerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.