Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TikTok Uygulaması Nedir?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere TikTok

Bu yazımızda sizlere TikTok uygulamasından bahsedeceğiz. TikTok uygulaması aslında çektiğiniz videoları kısa videolar halinde oluşturup ve müzik eşliğinde ortaya çıkan eğlenceli videolardır. Kısa sürede yayılan bu uygulama ülkemizde de çoğu kişi tarafından tercih edilmektedir. Hatta TikTok uygulaması sayesinde ünlenip milyonlarca para kazanan insan vardır.

Müzik eşliğinde çekmiş olduğunuz videoları ister profilinize kaydediyorsunuz isterseniz de yayınlayıp diğer kişilerin görmesini sağlayabiliyorsunuz. Çekmiş olduğunuz videoları isteğe göre kırpıp birleştirip kopyalayıp efektler verebiliyorsunuz. 15 saniye ile sınırlı olan uygulamaya videonun devamını eklemek istiyorsanız da birleştirerek çekim yapabilirsiniz.

Sadece video çekmek için değil aynı zamanda arkadaşlarınızla sohbet etmek için de bu uygulamayı kullanabilirsiniz. İsteğe göre arkadaşlarınızla grup kurup sohbetlerinizi daha da keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Ayrıca geçmişte olan videolarınızı önceden paylaşmadıysanız daha sonra paylaşabilirsiniz.

TikTok Ne İşe Yarar?

TikTok uygulaması diğer sosyal medya uygulamaları gibi vakit geçirmenizi sağlar. Sadece vakit geçirmek değil çekmiş olduğunuz videoları izleyerek ve videoları düzenleyerek eğlenceli videolar ortaya çıkarabilirsiniz. Bazı kişilerin iş olarak kullandığı uygulamayı siz de iş haline çevirebilirsiniz. Eğer kendinize güveniyorsanız ve çektiğiniz videoları komik buluyorsanız paylaşım yaparak takipçi arttırabilirsiniz. Takipçilerinizin artması sonucu diğer sosyal medya hesaplarınızda paylaşım yaparak sosyal medya fenomeni olabilirsiniz.

TikTok Ücretli mi?

TikTok uygulaması ücretsizdir. App Store ya da Google Play Store’dan Tiktok uygulamasını yazıp daha sonra ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.