Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TikTok’ta Kendi Sesinizi Oluşturma

TikTok popülerliğine her geçen

TikTok popülerliğine her geçen gün bir artış sağlıyor. Bu platformu beğenen kişiler kadar beğenmeyen de birçok kişi yer alıyor. Ancak bazı komik videolar ve efektleri de herkesin kullandığını biliyoruz.

Sizlerde kullanılan eski efektlerden sıkıldıysanız eğer Videolarınıza eklemek istediğiniz orijinal fikirlerini varsa kendi seslerinizi oluşturabilirsiniz.

TikTok Videolarına Ses Ekleme Nasıl Yapılır?

Son gelen güncellemelerden önce cihazlar üzerinden TikTok’a istediğiniz şarkıyı ekleyebiliyordunuz. Ancak şimdi böyle değil.

Buna rağmen bir seslendirme yapabileceğinizi belirtelim. TikTok’un müzik kütüphanesini kullanarak yada özel sesleri üçüncü parti uygulamalar ile yapabilirsiniz. İşte tüm detaylar…

Kendi sesinizi oluşturun

Telefonunuzdan müzik yükleyemezseniz bile TikTok halen bir seslendirme özelliğine sahip. Ardından bu sesi kaydedebileceksiniz. Hadi başlayalım.

  1. Telefonunuzda TikTok uygulamasını başlatın.
  2. Alt kısımdaki artı işaretini seçin.
  3. Video kaydetmek için sonraki ekranda kırmızı düğmeye dokunun. Yeni bir video kaydetmek yerine önceden kaydedilmiş bir video da seçebilirsiniz.
  4. Kaydetmeyi bitirdiğinizde veya seslendirme için bir video seçtiğinizde ekranınızın üst kısmındaki İleri’ye dokunun.
  5. Seslendirme üzerine dokunun. Simgeleri sağ üst köşede Filtreler’in altında göreceksiniz.
  6. Bir sonraki ekranda sesi kaydetmeye başlamak için kayıt düğmesini seçin. Sesinizi tüm videoya kaydetmek istiyorsanız öğesine dokunmanız yeterlidir. Ancak videonun yalnızca bir kısmı için seslendirme yapacaksanız kayıt sırasında düğmeyi basılı tutun. Düğmeyi bıraktığınızda kayıt duracaktır.
  7. Orijinal sesi videodan kaldırmak istiyorsanız alttaki Orijinal sesi koru kutusunun işaretini kaldırın. Bu sesi arka planda tutacaksanız kutuyu işaretli bırakın.
  8. Sesinizi devam ettirmek için Kaydet’i seçin.

Elbette alternatif çok fazla yol bulunuyor.