Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOGG’dan yerli otomobil için bir yeni detay daha!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Türkiye Otomobil Girişim Grubu

Türkiye Otomobil Girişim Grubu olarak karşımıza gelen TOGG yerli ve elektrikli bir otomobil üretiyor. TOGG Twitter adresi üzerinden paylaşımlarına devam ederken son paylaşım ile yeni bir haber daha verdi. İşte detaylar…

Ülkemizin tam 50 yıl sonra yeniden yerli otomobilini geliştirmesi Gebze‘deki Bilişim Vadisi’nde ki lansman ile ortaya çıkmıştı. Hem SUV hemde sedan olarak iki farklı model görmüş ve tasarım konusunda çok memnun kalmıştık. Yerli ve elektrikli otomobilin arkasındaki isim ise Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu TOGG oluyor. Şirketin resmi Twitter hesabı üzerinden yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Türkiye’nin Otomobili’nin internet üzerinden güncellenebilir seviye 3 ve ötesi’ otonom sürüş dönüşümüne de uygun olarak geliştirilen altyapısı ve ileri seviye sürücü destek sistemleri ile şehir trafiğinin ve uzun yolculukların yorgunluğunu hafifleteceksiniz” ifadeleri hepimizi heyecanlandırdı.

TOGG sizlerinde bildiği gibi daha önceki açıklamalarında aracın yüksek çarpışma dayanımı aktif ve pasif güvenlik önlemleri ile ileri sürücü destek sistemleri 2022 yılının Euro NCAP 5 yıldız güvenlik normlarını sağlayacağı ifade edilmişti.

Türkiye’nin Otomobili 2022 yılında üretim bandına geçecek!

Böylesine güzel otomobillerimiz hızlı şarj teknolojisi ile 30 dakika içerisinde yüzde 80 şarj olacak. 300+ ve 500+ menzil seçenekleri olan araçlar olacak. 200 hp modeller 0-100 hızlanması 76 sn olurken 400 hp modeller ise 4.8 saniyeden daha düşük oluyor.

Heyecanlan yeni haberleri bekliyoruz.