Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tüm Instagram Fotoğraflarınızı Silme

Silmek istediğiniz birkaç fotoğrafınız

Silmek istediğiniz birkaç fotoğrafınız varsa Instagram bu görevi yerine getirmek için herhangi bir araç sağlamaz. Ne yazık ki zaman geçtikçe Instagram hesabınızın geçmişin fotoğrafları ve gönderileriyle boğulduğunu fark edeceksiniz. Bazılarını artık eskisi kadar gururla sergilemek istemeyebilirsiniz. Bu yüzden de bazı fotoğraflarınızı silmek isteyeceksiniz. Peki bunu nasıl yapacaksınız?

Instagram Fotoğraf Silme Geçici Çözümü
Hatırlatmamız gereken bir şey; bu yalnızca Android veya iOS uygulamaları kullanılarak yapılabilir. Bunu yapmak için;
• Gönderinizi ‘Düzenleme’ seçeneğine tıklayın
• Bir hashtag ekleyin. Kimsenin kullanmayacağı bilmediği bir hashtag olmalı.
• Arama bölümünde hashtaginizi arayın.

Bu tüm gönderilerinizi ve resimlerinizi filtreleyecek böylece bunları tek bir yerden kolayca silebilirsiniz. Diğer bir çözüm ise; instagram için tasarlanmış üçüncü taraf uygulamaları kullanmaktır. İos kullanıcıları için Instaclean’i öneriyoruz. Ancak uygulamanın daha fazla özelliğini kullanmak istiyorsanız belli bir miktar ücret ödemeniz gerekmektedir.
Ancak android için aynı şeyi söyleyemeyiz. Çünkü androidler için toplu fotoğraf silici uygulamalar henüz mevcut değil. Sadece fotoğrafları tek tek kaldıran uygulamaları önerebiliriz.

Peki bu üçüncü taraf uygulamalar güvenli mi? Diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Güvenlik ve gizlilik uygulamanın kendisine bağlıdır. Instagram geçmişinizin tamamını silmek gibi sözler veren pek çok üçüncü taraf uygulaması var. İlk önce incelemeleri okuyun ve izinleri analiz edin. Kişisel bilgiler veya giriş bilgileri istenirse muhtemelen bu uygulamadan kaçınmak en iyisidir.

Eğer fotoğraflarınızı silmek istemiyorsanız profilinizdeki fotoğrafların yanında bulunan üç noktaya tıklayarak fotoğraflarınızı arşivleyebilirsiniz. Aklınıza takılan sorularınızı önerilerinizi ve düşüncelerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayınız.