Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TurkNet İnternet Abonelik Fiyatına Yeni Bir Zam: Şubat 2024’ten İtibaren Yeni Fiyatlar

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Türkiye’nin popüler internet hizmet

Türkiye’nin popüler internet hizmet sağlayıcılarından biri olan TurkNet müşterilerine yaptığı yeni bir duyuru ile internet abonelik fiyatlarına zam yaptığını açıkladı. Şubat 2024 itibarıyla TurkNet’in internet hizmetlerinin fiyatı 39990 TL olarak güncellenecek. Şirket müşterilerine fiyat artışından etkilenmemeleri için yeni bir fırsat da sunuyor.

Peşin ödemede 12 ay boyunca sabit fiyat garantisi veren TurkNet aylık ücreti 29990 TL’den sabitleme imkanı sağlıyor. Bu teklif için son başvuru tarihi 31 Ocak 2024 olarak belirlenmiş.

TurkNet Logo

TurkNet’in bu fiyat artışı hem normal fiber hem de GigaFiber hizmetlerini kapsıyor. Eğer bir yıllık peşin ödeme yapılırsa aylık fiyat 29990 TL’ye düşüyor. Türkiye’de internet hizmet sağlayıcıları arasında sadece TurkNet’in zam yapmadığı diğer sağlayıcıların da benzer fiyat artışlarına gittiği biliniyor.

Örneğin S Sport Plus da fiyatlarına zam yapmıştı. S Sport Plus maliyet yapısındaki değişkenlikler ve enflasyona bağlı artışlar nedeniyle paket fiyatlarında güncelleme yapmak zorunda kaldığını açıklamıştı.

TurkNet’in bu yeni fiyatlandırma stratejisi internet hizmetlerinin maliyetlerindeki artışı ve sektördeki genel eğilimleri yansıtıyor. Müşterilere sunulan sabit fiyat fırsatı fiyat artışlarının etkilerini azaltmayı amaçlıyor. Bu durum internet hizmet sağlayıcıları arasındaki rekabeti ve müşteri memnuniyetini koruma çabalarını da gösteriyor.