Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TV’nizde Netflix Nasıl İzlenir – Ultimate Guide

https://mobil13.com.tr/author/manager
Netflix son zamanların en

Netflix son zamanların en popüler dijital film programlarından birisidir. Netflix uygulaması içerisinde yüzlerce farklı konuya sahip olan film ve dizi bulunduran bir platformdur. İçerisinde pek çok özellik barındıran Netflix uygulaması kullanıcıları tarafından sevilerek kullanılıyor. Netflix uygulamasına baktığımız zaman içerisinde dizi ve filmler bulunduran bir uygulamadır. Ancak bu uygulama ücretlidir. Netflix hesabı satın almak istediğimiz zaman üç ayrı ücret ve özelliğe sahip seçenek karşımıza çıkmaktadır.

Netflix uygulamasının bu kadar sevilmesine sebep olan en önemli şeylerden birisi ise neredeyse tüm platformlarda bulunuyor olması. Bu cümleyi biraz açacak olursak bir Netflix hesabı oluşturduktan sonra bu uygulamanın tanımlı olduğu her cihazda Netflix’e bağlanıp doyasıya film ve dizi izleyebilirsiniz diyebiliriz. Ancak belirttiğimiz gibi izlemeniz için kullanacağınız cihazın Netflix’e uyumlu olması gerekiyor. Uyumlu değilse işiniz biraz zorlaşabiliriz çünkü dolaylı yoldan televizyonunuza Netflix’i bağlayacağız.

Netflix uygulamasını televizyona bağlamak için izleyebileceğiniz pek çok yol mevcuttur. Bu yollarda da kullanmanız gerekecek birkaç bağlantı kablosu gerekmektedir. Bu kablolar sayesinde Netflix uygulamasını televizyonunuzda rahatlı görüntüleyebileceksiniz. Netflix uygulamasını televizyona aktarabileceğimiz şeyler doğrudan kablo akıllı tv oyun konsolu apple tv gibi bağlantı şeyleri olabilir. Bu saydığımız cihazlardan birine sahip iseniz Netflix uygulamasını bunlardan açıp televizyona aktarabilirsiniz.

Eğer televizyonunuzda zaten Netflix uygulaması var ise bu saydığımız şeylere hiç gerek yoktur. Televizyon özelliklerine baktığınız zaman doğrudan Netflix uygulamasını açıp hesabınıza giriş yaparak dilediğiniz dizi ve filmi izleyebilirsiniz.