Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Twitter’da Takip Edilen Kişiyi Bulma

İnternette söyleyecek bir şeyi

İnternette söyleyecek bir şeyi olan herkes Twitter’da. Kısa özlü metinsel gönderiler için ideal bir platform olan twitter aynı zamanda çevrimiçi varlığınızın önemli bir parçasıdır. Twitter tamamen takip etmekle ilgilidir. Birini takip ediyor gönderilerini retweet ediyor ve büyümelerine yardımcı oluyorsunuz. Twitter’da takip etmenin nasıl çalıştığını öğrenmek çevrimiçi büyümeniz için çok önemlidir.

Kimi Takip Ettiğimizi Nerden Görebiliriz?
Hesabınızın popülerliğini belirleyen ana faktör takipçi sayınızdır. Diğer takip tabanlı sosyal medya platformlarında olduğu gibi çalışır. Kaç kişiyi takip ettiğine bir göz atmak profiline gitmek kadar basit. Mobil / tablet uygulamasında soldan kaydırın. Masaüstünde Profil sekmesine gidin. Buradan kaç kişiyi takip ettiğinizi ve kaç kişinin sizi takip ettiğini görebileceksiniz. Takip ediliyor’a tıklayın / dokunun . Bu takip ettiğiniz tüm profillerin bir listesini getirecektir.

Bu ekrandan insanları takip etmeyi bırakabilirsiniz. Listedeki her profilin sağındaki Aşağıdaki düğmesine tıklayın veya dokunun . Onaylayın ve söz konusu profili başarıyla takip etmeyi bıraktınız. Takip Et’e tıklayarak / dokunarak onları geri takip edebilirsiniz .

Bizi Kim Takip Ediyor?
Twitter profilinizdeki Takip edilen bölümün hemen yanında Takipçiler bölümü var. Sizi takip eden kişilerin bir listesini görmek için Takipçiler’e tıklayın veya dokunun . Bu ekrandan kendi tercihinize bağlı olarak onları takip edebilir veya takibi bırakabilirsiniz.