Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Twitter’da Yanıtlar Nasıl Kapatılır?

Tweetlerinizi kimlerin yanıtlayabileceğini kısıtlayarak

Tweetlerinizi kimlerin yanıtlayabileceğini kısıtlayarak Twitter yayınınıza sakinlik ve nezaket kazandırın. Twitter tweetlerinize hangi kişilerin yanıt vermesine izin verileceğine karar verebileceğiniz yeni bir özellik sunuyor. Bu hesabınızı özel yapmaz bu nedenle insanlar gönderdiklerinizi yine de görebilir ancak yabancılardan gelen bu istenmeyen katkıları geçmişte bırakacaktır.
Twitter yanıtlarınızı kapatmanız yararınıza olacaktır. İnsanların yayınladığınız bir şeye hakaretler veya yararsız yorumlar eklemeleri alışılmadık bir durum değildir ve çok daha çirkin hale gelebilir.

Twitter’da Yanıtları Nasıl Kapatırım?
Özelliği kullanmak için Twitter’ı açın ve yeni bir tweet oluşturmak için tüy simgesine dokunun. Sonraki sayfada metniniz için normal alanı fotoğraflar için bir satır ve ardından Herkes yanıtlayabilir yazan yeni bir satır göreceksiniz . Bu her şeyi her zaman olduğu gibi bırakan varsayılan ayardır. Değiştirmek için metne dokunun ve kim yanıtlayabilir? Başlıklı yeni bir menü göreceksiniz. Üç seçenek vardır Herkes Takip ettiğiniz kişiler ve Yalnızca bahsettiğiniz kişiler. Takip ettiğiniz Kişiler’i seçin ve yalnızca çevrenizdekilerden gelen yanıtları göreceksiniz. İşte bu kadar!