Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ücretsiz Deneme Süresi Sona Erdikten Sonra Deneme Yazılımını Yeniden Yükleme

Bugünlerde en yaygın yazılım

Bugünlerde en yaygın yazılım satış modellerinden biri ücretsiz denemenin kullanılmasıdır. Bir yazılım yayıncısı programlarının herhangi bir maliyeti olmayan ancak deneme sürümünü ücretli sürümden önemli ölçüde daha az kullanışlı kılan bazı önemli sınırlamaları olan bir sürümünü yayınlayacaktır. Bunun için iki temel yaklaşım vardır: ya yalnızca temel özellikler sunulur ya da tam programı yalnızca denemenin belirli bir süre kullanılmasına izin veren bir zaman sınırıyla yayınlanır.

Ancak bazen deneme süresi yeterince uzun değildir ve daha fazla zamana ihtiyacınız vardır. Bu makalede size deneme bittikten sonra deneme yazılımını yeniden yüklemek için birkaç teknik göstereceğiz.

Yazılımı Nasıl Yeniden Yüklerim?
Yazılımı yeniden kurmanıza izin verecek birkaç farklı teknik vardır. Ancak uygulamaların hile davranışlarını tespit etmeye ve engellemeye çalışması olası bir durumdur. Aşağıda ücretsiz deneme sona erdikten sonra deneme yazılımını yeniden yükleyebileceğiniz yollardan yalnızca bazıları verilmiştir. Farklı geliştiriciler denemeleri izlemek için farklı yöntemler kullandığından tüm yöntemler her koşulda çalışmayacaktır. Sizin için neyin işe yaradığını bulmak için her birini denemeniz gerekecektir. İşte o teknikler!
1. Deneme sürümünü tamamen kaldırmak için bir kurulum izleyicisi kullanın.
2. Bir dosya kaldırıcı kullanın.
3. Windows kayıt defterini yedekleyip geri yükleyerek deneme sürümü yazılımını kayıt defterinden kaldırın.
4. Korumalı alan oluşturun. En iyi bilinen sandbox programlarından biri Sandboxie’dir.