Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uygulama Düzgün Olarak Başlatılamadı 0xc0000005 Nasıl Çözülür?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Windows işletim sistemine sahip

Windows işletim sistemine sahip bilgisayarınızda bir dosyayı ya da yüklü olan bir programı açmak istediğiniz zaman karşınıza çıkabilen “uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc0000005” hatası nasıl çözülür sorusunun yanıtı için uygulayabileceğiniz bazı basit yöntemler var.

0xc0000005 hatası genel olarak uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc0000005 hata uyarısı olarak görülür ancak bu hataya erişim ihlali Windows yükleme hatası gibi bazı sorunlar da neden olabilir. Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc0000005 hatası bilgisayarınızda yüklü olan bir programı başlatmaya çalışırken bir sistem dosyasını açarken ya da güncelleme yaparken karşınıza çıkabilir.
Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc0000005 hatası nasıl çözülür? Bu hatayı ortadan kaldırmak için bilgisayarınız üzerinde bazı ayar değişiklikleri yapmanız bazı programları devre dışı bırakmanız ya da kaldırmanız öneriliyor.

Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc0000005 hatası çözüm yöntemleri:
-Yöntem #1: Uygulamayı yönetici olarak çalıştırın.
-Yöntem #2: Windows Sorun Giderici’yi çalıştırın.
-Yöntem #3: Antivirüs yazılımınızı devre dışı bırakın.
-Yöntem #4: Bilgisayarınızdaki sürücüleri güncelleyin.
-Yöntem #5: Kayıt Defteri Düzenleyicisi’ni kontrol edin.
-Yöntem #6: Hata veren uygulamayı silerek yeniden yükleyin.
-Yöntem #7: Sistem Geri Yükleme aracını çalıştırın.

Yukarıdaki tüm yöntemleri denediniz uygulamayı bile silip yeniden yüklediniz ama buna rağmen uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc0000005 hatası devam ediyorsa hatta diğer uygulamalara da sıçradıysa artık son çareniz Sistem Geri Yükleme aracı ile bilgisayarınızı eski günlere geri döndürmektir.
Windows Sistem Geri Yükleme aracı ile bilgisayarınızı hata veren uygulamayı yüklemeden önceki durumuna getirebilirsiniz. Bunun yerine direkt olarak bilgisayarı sıfırlamayı da tercih edebilirsiniz. Ancak unutmayın her iki yöntemde de önemli verilerinizi yedeklemek de yarar var.

Bilgisayarınızda yüklü bir programı ya da dosyayı açmak istediğiniz zaman karşınıza çıkan uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc0000005 hatasının çözümü için yukarıdaki yöntemleri sizin için en kolay olandan en zor olana doğru deneyerek hatanın çözümüne kavuşabilirsiniz.