Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vergi İndirimli Vivo Y17s İncelemesi Yapıldı! En Uygun Fiyata Sahip Telefon Tanıtıldı!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Vivo’nun piyasaya sürdüğü yeni

Vivo’nun piyasaya sürdüğü yeni model Y17s uygun fiyatlı olmasına rağmen dikkat çekici özelliklerle donatılmış. Bu cihaz modern tasarımı ve kullanıcı dostu özellikleriyle öne çıkıyor. İşte Vivo Y17s’in yeniden şekillendirilmiş özellikleri ve fiyat bilgisi:

Vivo Y17s 6.56 inçlik geniş bir IPS LCD ekranla geliyor ve 1612 x 720 piksel çözünürlük sunuyor. 60 Hz’lik yenileme hızı ve 840 nit parlaklık seviyesi ile net ve canlı görüntüler vaat ediyor. Ekranın piksel yoğunluğu her inç başına 269 piksel olarak belirlenmiş.

Cihazın kalbinde MediaTek’in güçlü Helio G85 işlemcisi yer alıyor. 6 GB LPDDR4x RAM ve 128 GB eMMC 5.1 dahili depolama kapasitesi ile donatılan Y17s MicroSD kart desteği sayesinde depolama alanını genişletme olanağı sunuyor.

Vivo Y17s Mor

Fotoğrafçılık konusunda ön tarafta 8 Megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerası bulunuyor. Arka kısımda ise 50 Megapiksel ana kamera ve 2 Megapiksel bokeh lens yer alarak fotoğrafçılık deneyimini zenginleştiriyor.

Android 13 tabanlı FunTouch OS 13 işletim sistemi ile çalışan Y17s 5.000 mAh kapasiteli bataryası ile uzun süreli kullanım imkanı sağlıyor. 15 W hızlı şarj desteği cihazın hızlı bir şekilde şarj olmasını sağlıyor.

5G ve NFC desteği olmayan bu model Wi-Fi Bluetooth 5.0 ve GPS gibi temel bağlantı özelliklerine sahip. Ayrıca cihazın USB Type-C portu su sıçramalarına karşı korumalı.

Bu ürünün özelliklerine göre fiyatı 5300 TL‘den başlıyıp 12000 TL‘ye kadar fiyat aralığı ulaşabiliyor.

Bu vergi indirimli telefon hakkında sizler neler düşünüyorsunuz?