Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vivo TWS 4 ve TWS 4 Hi-Fi Tanıtıldı!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Çinli akıllı telefon devi

Çinli akıllı telefon devi Vivo en yeni kablosuz kulaklık modellerini Çin pazarında resmi olarak tanıttı. Vivo TWS 4 ve TWS 4 Hi-Fi adını taşıyan cihazlar Qualcom S3 Gen 3 ses platformu 55dB ANC LDAC desteği ve spatial audio gibi dikkat çekici özelliklerle lanse edildi. Hadi detaylara bakalım!

Vivo TWS 4 ve TWS 4 Hi-Fi Özellikleri

Vivo TWS 4 Qualcomm’un S3 Gen 2 ses platformunu kullanırken TWS 4 Hi-Fi daha yeni duyurulan S3 Gen 3 ses platformuna sahip. İki cihaz da rahat bir kulak içi tasarımı ve 55dB’ye varan aktif gürültü engelleme (ANC) gibi özellikleri paylaşıyor. Ayrıca 45 saate varan uzun bir pil ömrü vadediyorlar.

Vivo TWS 4 Kulaklık

Her iki model de kararlı kablosuz bağlantı için Bluetooth 5.4 desteği sunuyor ve seramik tungsten akustik diyaframlarla donatılmış. AI destekli çağrıda gürültü engelleme ve 44 ms düşük gecikme de özellikler arasında. TWS 4 Hi-Fi ayrıca 12 Mbps hızında yüksek kaliteli aptX Lossless ses kodlama desteği ve aptX Adaptive özelliğine sahip.

Cihazlar uzamsal ses alanı motoruyla donatılmış. Bu özellikle dört farklı uzamsal ses modu kullanarak 3 boyutlu bir dinleme deneyimi amaçlanıyor. 12.2 mm dinamik sürücü 16Hz-48kHz ses aralığı da kulaklıklarda mevcut. Vivo TWS 4 LDAC ve AAC SBC LC3 gibi çeşitli ses kodekleri ile birlikte gelirken TWS 4 Hi-Fi’da bunlara ek olarak aptX Lossless desteği de bulunuyor.

Fiyat ve Çıkış Tarihi

Vivo TWS 4’ün fiyatı 399 yuan (yaklaşık 55 dolar) TWS 4 Hi-Fi ise 499 yuan (yaklaşık 69 dolar). İki model de 3 Nisan’dan itibaren Çin pazarında satışa sunulacak.