Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vivo V30e Resmi Oldu! İşte Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı!

Vivo V30e Hindistan’da resmi oldu ve cihazın tam özellikleri ve fiyatı da ortaya çıkmış durumda. Oldukça güçlü işlemcisi ve performansı var.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Vivo V30e Hindistan'da resmi

Vivo, Çinli teknoloji devi, yeni telefonu Vivo V30e ile Hindistan pazarını salladı! Bu telefon hem tasarımıyla göz kamaştırıyor hem de performansıyla adeta parlıyor.

Snapdragon 6 Gen 1 işlemci sayesinde ister oyun oynayın ister fotoğraf çekin, telefonunuz her türlü işlemi rahatlıkla halledecek.

Asıl bomba haber ise dev bir batarya ile geliyor! Tam 5500mAh canavarı sayesinde artık ister film izleyin, ister oyun oynayın ister arkadaşlarınızla sohbet edin, şarjınızın bitme korkusu tarih oluyor.

Vivo V30e Ekran

Canavar gibi batarya yetmezmiş gibi, Vivo V30e 50MP’lik ana kamerasıyla fotoğrafçılık tutkunlarını da resmen mest edecek. Arkadaşlarınızla gezilerde harika fotoğraflar çekmeye hazır olun! 8MP’lik ultra geniş açılı lens ile manzara fotoğrafçılığı için biçilmiş bir dahi en ufak ayrıntıları bile yakalabilirsiniz.

Bu arada ön kamera sevmeyen de kalmasın; 50MP’lik ön kamerasıyla dilediğiniz gibi selfie çekebilir, sosyal medyayı kasıp kavurabilirsiniz.

Gelelim ekranına… 6.78 inçlik Full HD+ AMOLED ekran ve 120Hz yenileme hızı sayesinde ister film izleyin ister oyun oynayın, kusursuz bir görüntü deneyimi sizleri bekliyor.

Kısacası Vivo V30e, hem şık tasarımı ile hem de performansıyla kullanıcıları aldeta cezbetmeye hazır. Cihazın fiyatı sizi korkutmasın! 8GB RAM’li modeli sadece 335 dolarla başlayan fiyatıyla oldukça cazip. 12GB RAM’li model biraz daha pahalı olsada, 360 dolar gibi yine de makul bir seviyede oluyor.