Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vivo X Fold 3 Pro Lansman Tarihi Belli Oldu!

Vivo X Fold 3 Pro Hindistan lansman zaman tarih çizelgesi de görünüyor durumda. Bu merak edilen cihazın özellikleri de belli oldu.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Vivo X Fold 3

Hatırlarsınız birkaç ay önce Çin pazarında fırtına gibi esen X Fold 3 serisi vardı ya, işte şimdi sıra Hindistan’da! Tam tarih henüz belli değil ama kaynaklar cihazın Haziran 2024’te piyasaya sürüleceğini söylüyor.

Bu katlanabilir cihazın özelliklerine yakından bakalım: içte 2.748 x 1.172 piksel çözünürlüklü 8.03 inç ekran, dışta ise 2.480 x 2.200 piksel çözünürlüklü 6.53 inç OLED ekran var. LTPO 120Hz yenileme hızı ve 4.500 nit inanılmaz parlaklık sunan ekran, parmak izinizi de sorunsuz algılayan ultrasonik sensörle birlikte geliyor.

Kamera konusunda ise işler iyice çığır açıyor. 50MP OIS destekli ana sensör ve 50MP ultra geniş açılı lens yanında 3x optik zum ve 70mm odak uzaklığı sunan 64MP OIS periskop sensör var. Hem iç hem de dış ekranında 32MP’lik kameralar bulunan cihaz, Vivo’nun kendi geliştirdiği V3 görüntü işleme çipiyle de fotoğrafçılığı bambaşka bir boyuta taşıyor.

Vivo X Fold 3 Pro Kırmızı Telefon

İşlemci tarafında ise en kralından Snapdragon 8 Gen 3 özelliğini barındıran X Fold 3 Pro, 16GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 1TB’a kadar UFS 4.0 depolama ile güçten tınmıyor. 5.700mAh batarya 100W hızlı şarj ve 50W kablosuz şarj desteğiyle de günü kurtarıyor.

Stereo hoparlörler ve Kablosuz Kayıpsız Hi-Fi ses sistemi müzik keyfini zirveye taşıyor. Son olarak Wi-Fi 7, çift SIM 5G desteği, kızılötesi kumanda ve NFC ile de bağlantı konusunda sınır tanımıyor.