Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vivo Y18s Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Vivo Y18s cihaz tanıtıldı ve özellikleri ortaya çıktı. Dev bataryanın boyutu 5.000mAh olarak belirlendi.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Vivo Y18s cihaz tanıtıldı

Vietnam pazarına yeni bir giriş seviyesi telefonu, Y18s’yi sundu. Hem de kocaman 5.000mAh batarya ve MediaTek işlemciyle güçlendirilmiş! Hadi gelin cihazın tüm detaylarına bakalım:

Vivo Y18s, sanki kopyala-yapıştır yapmışlar gibi, yakın zamanda Hindistan’da çıkan Vivo Y18 ile aynı özelliklere sahip. Yani yeni telefonumuzda da 6.56 inçlik LCD ekran, 720p çözünürlük, 90Hz yenileme hızı ve 5.000mAh batarya var.

İşlemci tarafında ise MediaTek Helio G85 var ve dahili depolama 128GB. microSD kart desteği de unutulmamış. RAM konusunda ise 6GB’nin yanında 6GB de “genişletilmiş RAM” özelliği sunuluyor. Böylece toplamda 12GB’a kadar RAM’e sahip olabiliyorsunuz. İşletim sistemi olarak ise Android 14 ve Vivo’nun arayüzü FuntouchOS 14 geliyor.

Vivo Y18s Bordo

Kameralara gelecek olursak, önde 8MP’lik bir sensör var. Arkada ise 50MP’lik ana kameranın yanında VGA sensör ve LED flaş yer alıyor.

Beklenen bir özellik olarak hızlı şarj desteği de mevcut. 15W hızlı şarj ile bataryayı doldurmak çok uzun sürmeyecek. Yan tarafta parmak izi sensörü bulunuyor. IP54 derecesi toz ve suya karşı koruma sağlıyor. Ses konusunda ise %150 ses artırma özelliği ile çevrenizi adeta sallayabilirsiniz!