Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp grup bildirimleri sessize alma

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere popüler

Bu yazımızda sizlere popüler çevrimiçi mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ta grupları nasıl sessize alacağınız konusunda yardımcı olacağız. WhatsApp uygulamasını yeni kullanıyorsanız ya da grup bildirimlerini nasıl sessize alacağınız konusunda bilgi sahibi değilseniz bu yazımızda bu konu hakkında bilgi vereceğiz.

WhatsApp uygulamasında aileniz arkadaşlarınız iş arkadaşlarınız ile birçok grup sohbetiniz olabilir. Sürekli gelen bildirimler canınızı sıkabilir. Gruplarda olan konuşmalar sırasında işiniz olabilir ve telefona baktığınız sıra yüzlerce mesaj gelmiş olabilir. Bu durum fazlasıyla canınızı sıkabilir. Telefonunuzun sesi açık ise her gelen mesajda bildirim sesi çıkar ve art arda gelen ses sizi rahatsız edebilir. Oyun oynarken gelen mesajlar oyununuzun kasmasına neden olabilir. Bu tarz sorunlar yaşamanız nedeniyle WhatsApp uygulamasında yer alan grupları sessize almak isteyebilirsiniz. Aşağıda bulunan adımları takip ederek grup bildirimlerini sessize alabilirsiniz.

  • WhatsApp’ta grup sohbetini açın.
  • Ardından grubun adının yazdığı alana dokunun.
  • Bu kısımda sırasıyla medya bağlantı ve belgeler – Yıldızlı mesajlar – sohbet arama – Sessiz alanları yer alacak.
  • Sessiz butonuna tıklayın.
  • Sessize almak istediğiniz süreyi seçin.
  • 8 saat 1 hafta 1 yıl seçeneklerinden birini seçerek grubunuzu sessize alabilirsiniz.
    WhatsApp uygulamasında grubu sessize almak bu kadar kısa ve kolaydır. Sessize aldığınız grubun daha sonra sesini açmak isterseniz yukarıda yer alan adımları tekrar uygulayıp ‘sesi aç’ butonuna basarsanız grubun sesini açmış olursunuz. Merak ettiklerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.