Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp Hikayeler Özelliği Nasıl Kullanılır?

Mesajlaşma ağ servislerinin ilk

Mesajlaşma ağ servislerinin ilk en büyük örneklerinden biri olan ve dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya hitap eden WhatsApp bir süre önce haberini verdiği güncellemesini gerçekleştirdiği. Facebook bünyesine girdiği günden bu yana gelişim ivmesinde artış yakalanırken yine aynı şirketin politikasında yolunda devam etti. Snapchat’i satın almak için tüm imkanlarını seferber etse de alamayan firma zamanla sahip olduğu platformlara uygulamanın özelliklerini bir bir entegre etti. Sıra ise WhatsApp’a geldi ve WhatsApp hikayeler özelliğini güncellemeyle aktifleştirdi. Çoğu insanın tepkiyle karşıladığı özelliğin nasıl kullanılacağını sizler için anlattık.

Öncelikle artık eski kişiler sekmesi tarihe karışırken durum niteliğinde paylaşılan metinsel ifadeler de yine eskide kalacak. Artık Snapchat benzeri hikayeler özelliği sayesinde anlık paylaşımlar yapabilecek ve 24 saat içerisinde bu paylaşımları yok edebileceksiniz.

whatsapp-hikayeler-ozelligi

WhatsApp Hikayeler Güncellemesi

Telefonunuzdan uygulamayı açtığınızda Sohbet sekmesinin hemen yanında bir kamera simgesi göreceksiniz buraya tıkladığınız zaman hikayeler özelliğini kullanabileceksiniz. Yine Durum sekmesine tıkladığınızda sağ üstte çıkan + ifadesine dokunarak da istediğiniz 24 saat boyunca görünecek paylaşımı yapabilirsiniz.

Sosyal medya başta olmak üzere birçok platformda yeni güncellemedeki WhatsApp hikayeler özelliği için tepkiler geldi. Özellikle Twitter‘da kullanıcılar tepkilerini dile getirirken birçok kişi “WhatsApp güncelleme kaldırma” anahtar kelimesiyle arama motorlarında arama dahi yaptı. Ne yazık ki güncellemeyi kaldırıp bir önceki sürüme dönmek mümkün değil. Yoğun tepkiyle karşılaşan geliştiricilerin ve yöneticilerin WhatsApp hikayeler konusunda söylentilerin dinmesini mi bekleyecek yoksa bir düzenleme mi yapacak şuan için bilinmiyor.