Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp Hikayeleri Nasıl Kaydedilir?

Teknoloji sektörü devamlı bir

Teknoloji sektörü devamlı bir gelişim içerisindeyken elbette yazılımsal bazda ürünler de ortaya konuyor. Kuşkusuz akıllı telefonların şimdilerdeki cazibesini kazandıran şey de bu yazılımlar. Temel yapının izin verdiği işlemler ve fonksiyonlar dışında dışarıdan edinilen programlar uygulamalar cihazlarımızı işlevselleştirmemizi sağlıyor. Böylece her türden insanın keyifli vakit geçirebileceği işlerini halledebileceği platformdan elde ediliyor. Çevremizdeki hemen hemen herkesin elinde gördüğümüz telefonlara yüklenen uygulamalar arasında da zirveyi WhatsApp alıyor. Zira ilk etaptaki sade yapısına rağmen kısa sürede milyonlar tarafınan kullanılmaya başlandı. Mesaj servis uygulamaları arasından ilk örneklerden birisi olması dışında devamlı gelişim hali ve ilgi gören farklı özelliklerin dahil edilmesi tek tercihimiz olmasının en önemli unsurlarından. Kullanışlı arayüzü sayesinde her yaş kitlesi tarafından sevilirken hızı ve sunduğu hizmetlerin kalitesi de tartışılmaz. Önceleri rehberlerimizdeki kişilerle iletişim kurmamızı veya amiyane tabirle yazışmamızı sağlarken zamanla metinsel durum paylaşma çağrı yapma gibi çokça detay eklendi. Şimdilerde bahsetmeye kalktığımızda ise Snapchat’in benzeri hikaye yani story paylaşımı da yapılabiliyor. Pek çok insan tarafından yine yoğun biçimde kullanılan hikayeleri kabaca taklit edilen uygulamadaki gibi 24 saat sonra göremiyorsunuz. Bazı kişiler bu durumu aşarak WhatsApp hikayeleri nasıl kaydedilir tarzında sorular yöneltiyor. Biz de yazımızda hikayeleri nasıl kaydedeceklerine dair bir yöntem sunuyoruz.

Bildiğiniz gibi hem iOS hem de Android mobil işletim sistemlerinde yüklenebilen bir uygulama WhatsApp. Halihazırda diğer alanlarda kullanılanların ötesinde temel işlevleri sunarken beklentilerimizi büyük ölçüde karşılıyor. Facebook şirketinin satın alması sonrasında da kabuk değiştirdi ancak eski kullanıcıları üzmeyecek majör değişikliklerin yeni ufak dokunuşlar yapıldı. Ardından adeta lokomotife dönüşecek mesaj servis uygulamasının yegane yapısı yakalanmış oldu. Bugünlerde artık çağrı yapmak yerine direkt hızlıca mesaj atma yoluna giderken internet bağlantımız destekliyorsa rehberdekilerle çağrıyı da buradan yapabiliyoruz. Kısacası sevilen çokça özellikle donatılırken Facebook’un benimsediği “ya satın al alamıyorsan da benzerini yap” politikasına WhatsApp da dahil edildi. En büyük göstergesi de Snapchat olurken WhatsApp hikayeleri dediğimiz benzer detay bir süredir kullanımda. Aynı şekilde video veya fotoğraflarımızı listemizde bulunan kişilerle paylaşıyoruz ve 24 saat sonrasında da otomatikmak siliniyor. Lakin beğendiğimiz paylaşımları kaydetmek istediğimizde ise sorun yaşayabiliyoruz. Zira sistem şu an için buna izin vermiyor. Peki WhatsApp hikayeleri telefona nasıl kaydedilir dediğinizde ise aradığınız cevpa hemen aşağıda.

WhatsApp Hikayeleri Telefona Kaydetmek

Üçüncü parti uygulamalar her zaman yardımımıza koşarken bahsettiğimiz durumu gerçekleştirmeye de yine bir uygulama yardımcı olacak. Sevdiğimiz WhatsApp hikayeleri kaydetme işlemi için:

whatsapp-hikayeleri-kaydetme

Öncelikle Status Saver for WhatsApp adındaki yazılımı Google Play Store üzerinden indirin. (Alttaki kısımdan indirime adresine ulaşabilirsiniz.) Kurulumu sağladıktan sonra WhatsApp’tan paylaşılan hikayeleri göreceksiniz. Kaydetmek istediklerinizin üzerine dokunarak gelen ekrandan İndir ifadesine tıklayın. Dosya Kaydedildi mesajını aldıysanız işlem tamamlanmış demektir.

[appbox googleplay com.gremamdia.stosaver]