Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Whatsapp İle Hızlı Cevap Verme Özelliği

https://mobil13.com.tr/author/manager
Whatsapp son güncellemesi ile

Whatsapp son güncellemesi ile beraber hizmette sınır tanımamaya başladı. Birçok özelliği platformuna dahil eden whatsapp son güncellemesi ile beraber bildirim alanından uygulamayı açmaya kadar hızlı cevap verme özelliği getirdi. Bizde bu yazıda o özellik hakkında detaylı bahsetmeye çalışacağız.

Hızlı cevap verme özelliği sayesinde sizlerde çok güzel bir şekilde cevap verebiliyorsunuz. Peki hızlı cevap verme özelliği kapatılıyor mu? Elbette bizlere böyle bir soru yöneltebilirsiniz. Ancak böyle bir özelliğin kapatılması için şu anda önümüzde bir seçenek olmadığını belirtmemiz gerekiyor.

Aslında böyle bir özelliği kapatmanıza gerek yok. Eğer bildirimleri görmek istemiyorsanız ya da cevap vermek istemiyorsanızcihazınızın kapalı olduğu zaman bildirim önizlemesini ayarları kullanarak kapatabilirsiniz. İphone Kullanıcıları için ise şu şekilde yapılmalıdır. İlk önce ayarlara sonra da bildirimlere tıklıyor ve ardından karşınıza gelen whatsapp kısmından bildirimleri yok veya kilitli ekran gösterme seçeneğine getiriyorsunuz. Böylece bildirimleri görmüyor aramalara da cevap vermek zorunda kalmıyorsunuz.

Whatsapp dünyanın en büyük teknoloji devlerindendir. Bu nedenle her zaman sık sık güncellemeler geliyor ve hızlı cevap verme özelliği de bu yeni gelen güncellemelerden yalnızca birisidir. Sizlerde Whatsapp’ın çıkarmış olduğu yeni güncellemelerden hemen haberdar olmak istiyorsanız apple store veya google play store’dan uygulamaların yeni güncellemesini takip edebilirsiniz. Eğer play storeveya app store’da bir sıkıntı olduğunu ve uygulama erişimi olmadığını düşünüyorsanız mutlaka durumu bildiriniz.