Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp Mesaj Silme Süresi Kaç Dakika Sürüyor?

Bu yazımızda popüler mesajlaşma

Bu yazımızda popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ta gönderilen fotoğrafın ya da mesajın silme süresinin ne kadar olduğu konusunda bilgi vereceğiz. Bildiğiniz üzere geçmişte olan mesajları ya da resimleri silemiyorsunuz. Fakat kısa bir süre önce gönderdiğiniz mesajları silerek karşı taraftan da silmiş olursunuz. Geçen sene atılan mesajın silme süresi 7 dk olarak gelmişti. Daha sonra bu süre 68 dakikaya çıkarıldı. İlk dönemlerde 7 dk olması çok kısa bir süreydi ve bu durumdan dolayı birçok şikayet alınıyordu. 68 dakikaya çıkarılan mesaj silme süresi kullanıcıları daha da rahatlattı.

Şu an 68 dakika içerisinde mesaj silme hakkımız var. Ancak ilerleyen süreçte bu zaman 13 saat 8 dk’ya çıkarılacaktır. Yanlışlıkla atılan mesajları nasıl sileceğini bilmeyenler için kısa bir bilgi verelim. Atılan mesajları silmek için silmek istediğiniz mesajın üstüne basılı tutun daha sonra üst kısımda yer alan çöp kutusu işaretine basın. Herkesten sil ve bende sil seçenekleri karşınıza çıkacaktır. Herkesten sil dediğiniz zaman karşı taraftan da o mesaj silinir. Karşı tarafa atıp daha sonra sildiğiniz mesaj ‘bu mesaj silindi’ şeklinde orada kalır.

68 dakikayı geçen mesajları silmeyeceğinizi de tekrar hatırlatmış olalım. Fotoğraf silme işlemini de bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Yanlışlıkla atılan fotoğrafları bu şekilde silerek karşı taraftan geri almış olursunuz. WhatsApp mesaj silme konusunda merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.