Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Whatsapp Mesajlarını Kalın Yazma

https://mobil13.com.tr/author/manager
Whatsapp ücretsiz mesajlaşma sesli

Whatsapp ücretsiz mesajlaşma sesli ve görüntülü konuşma uygulamasıdır ve dünyanın neredeyse hemen hemen her yerinde kullanılmaktadır. Çoğunlukla mesajlaşma olarak kullanılan bu uygulamada duygular çoğu zaman ifade edilememekte ve burada devreye emojiler çıkartmalar ve metin biçimleri giriyor. Cümleyi kelimeyi vurgulamak için genellikle o kelime ya da cümle kalın yazılır. Biz size bu yazımızda nasıl kalın yazılır onu anlatacağız.

Android- Whatsapp Kalın Yazma
Bu sorunun iki cevabı var. Cümlenin ve kelimenin başına ve sonuna yıldız koyarak cümleyi kalın yapabilirsiniz. Alternatif yöntem olarak ise sohbet ekranına mesaj yazın ve cümleye ya da kelimeye basılı tutun. Çıkan seçeneklerden istediğinizi seçin.

iPhone’da Kalın Yazma
Androidde olduğu gibi cümle ve kelimenin başına yıldız koyarak kalın metin yazabilirsiniz. Bir başka yol ise metin yazmak için seçeneklerin olduğu bölümdür. Bunun için herhangi bir mesajı sohbet alanına yazın ve kelime veya cümleye bir defa dokunun. Seç veya tümünü seç butonlarından birine basın. Karşınıza çıkan B_I_U düğmesine tıklayın. Çıkan seçeneklerden birini seçin ve mesajınızı gönderin.