Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WHATSAPP PROFİLİNİZİ KİMİN GÖRÜNTÜLEDİĞİNİ NASIL ANLARSINIZ?

WhatsApp 2020’de dünya çapında

WhatsApp 2020’de dünya çapında 2 milyardan fazla kullanıcısı olan dünyanın en popüler sohbet uygulamalarından biridir. Birinin sizi kontrol edip etmediğini veya uygulamada sizi takip edip etmediğini görebiliyor musunuz? Durumunuzu güncellemelerinizi kimin göreceğini veya sizinle kimin iletişim kurabileceğini kontrol edebiliyor musunuz? Haydi bu sorulara cevap bulalım!

WHATSAPP PROFİLİMİ KİMİN GÖRÜNTÜLEDİĞİNİ GÖREBİLİR MİYİM?

WhatsApp kimin profilini görüntülediğine dair günlük tutmaz. Profil ziyaretleri sayılmaz veya gösterilmez. Bu bilgileri sağlayabildiğini iddia eden uygulamaların var olduğu söylense bile bu tür uygulamalar doğruyu söylemek gerekirse söz konusu değildir.

BİLGİLERNİZİ NASIL KORURSUNUZ?

Ayarlar’a girin ve hesap seçeneğine basın. Çıkan pencerede ‘son görülme hakkımda profil fotoğrafı ve durum’ seçeneklerini dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

WHATSAPP’TA ENGELLEME

Birini engellemek istediğinizde ‘Kişiler’ bölümünde ‘kişi hakkında bilgi’ ye girerek ‘engelle’ butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Whatsapp’ta son görülmesini kontrol ettiğiniz kişi sizin onun bu işlemi yaptığınızı bilmez. Bunu yapmaya izin veren hiçbir uygulama yoktur.

Whatsapp’ta attığınız durumu biri görüntülediğinde eğer sizin’ okundu bilginiz ‘ açıksa kimin görüntülediğini görebilirsiniz. ‘Okundu Bilgisi’ kapalı ise göremezsiniz. Durumunuzu kimin görüntülediğini görmek için ise durum attığınız pencerede aşağıda altta orta kısımda bulunun ‘göz’ simgesine basabilirsiniz.