Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp Yeni Özelliğiyle Mesajları Taslak Olarak Kaydetmeyi Sağlayacak

WhatsApp yeni bir özelliği

WhatsApp yeni bir özelliği duyurarak kullanıcıları heyecanlandırdı. Artık mesajları taslak olarak kaydedebileceğiniz bu özellik sayesinde mesajları unutmanızı veya kaybetmenizin önüne geçebileceksiniz. Taslak özelliği sayesinde mesajı tamamen silmeden önce kaydedebilecek ve istediğiniz zaman düzenleyerek gönderebileceksiniz.

Bu yeni özellik kullanıcıların mesajları sohbet listesinde taslak olarak görüntülemelerine olanak tanıyacak. Taslak mesajlarınızı unutma veya silinme sorunu yaşamadan kolayca bulabileceksiniz. Taslak özelliği sohbet listesinin en üstünde ve yeni mesaj bildirimine benzer şekilde görüntülenecek böylece kolayca fark edebileceksiniz. Şu an için taslak desteği yalnızca Microsoft mağazasından indirilebilen WhatsApp beta sürümünde mevcut olsa da ilerleyen zamanlarda tüm Windows kullanıcıları tarafından kullanılabilecek.

Whatsapp Taslak Özelliği Nasıl Çalışıyor?

WhatsApp taslak mesaj özelliği ile kullanıcıların henüz gönderilmemiş mesajlarını unutmalarını ve kaybetmelerini önlemeyi hedefliyor. Bu özellik kullanıcının son mesajını taslak olarak kaydederek uygulamadan çıktıktan sonra karşı tarafa göndermediğini fark etmesini sağlıyor. Kullanıcılar taslakta bekleyen mesajlarını gördüklerinde sohbete geri dönüp mesajlarını iletebilecekler.

WhatsApp’ın taslak mesaj özelliği şu anda bazı kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor ve önümüzdeki günlerde daha geniş bir kullanıcı kitlesine açılması bekleniyor. Eğer bir sohbette taslak bir mesajınız varsa o sohbetin son mesajının önünde yeşil renkte “taslak” ibaresi görünecek ve henüz gönderilmemiş mesajınız hemen onun altında yer alacak. Kullanıcılar istedikleri zaman bu taslak mesajlarını tamamlayarak gönderebilecekler.

Sonuç olarak WhatsApp’ın taslak mesaj özelliği kullanıcıların mesajları unutmalarını veya kaybetmelerini engelleyerek iletişimi daha kolay hale getirecek bir özelliktir. Taslak mesajları kolayca bulabilir düzenleyebilir ve istediğiniz zaman gönderebilirsiniz.