Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Whatsapp’a Tema Rengi Değiştirme Özelliği Geliyor! Android’te Ortaya Çıktı

Dünyanın en fazla kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp’a tema değiştirme özelliği geliyor. Yeni özellik, Android’te ortaya çıktı.

Dünyanın en fazla kullanılan

Whatsapp, kullanıcı deneyimini artırmak ve geliştirmek için çalışmaya devam ediyor. Şirket, son dönemlerde farklı kolaylıklar sağlayan birçok özelliği uygulamaya ekledi. Şimdi ise tema değiştirme imkanını getiriyor.

Yeni gelen sohbet tema özelliğiyle kullanıcılar, mesaj kutularının rengini belirliyor. Sunulan seçeneklerden istenilen tercih ediliyor. Böylece uygulama, daha fazla kişiselleştiriliyor.

Tema rengi değiştirme özelliği, iOS sürümünde daha önce görülmüştü. Şimdi ise Android kullanıcıları için hazırlanıyor. Henüz erken aşamada olan renk değiştirme, geri bildirimlere göre geliştirilmeye devam edilecek.

Birçok sohbet uygulamasında uzun yıllardır bulunan renk değiştirme özelliği, nihayet Whatsapp’a geliyor. Tema değişiminin, ne zaman kullanıma sunulacağı ise henüz bilinmiyor. Sektördeki uzmanlar, kısa sürede bir güncelleme ile renk değişikliği özelliğinin gelmesini bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi