Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp’ı Yedekleme ve Geri Yükleme

WhatsApp’ı Yedekleme ve Geri

WhatsApp’ı Yedekleme ve Geri Yükleme: WhatsApp Mesajlarını Yeni Telefona Taşıma
Yeni bir telefona gidin ve WhatsApp hesabınızı ayarlarınızı mesajlarınızı ve medyanızı yanınıza alın. İşte WhatsApp’ın nasıl yeni bir telefonda olduğu gibi ayarlanması.

Yeni bir telefon kurmak eski telefondaki dağınıklığı temizlemek için iyi bir fırsat ancak muhtemelen bir kısmını saklamak isteyeceğinizi düşünüyoruz. WhatsApp mesajları resimler video ve diğer dosyalar tutulması kolay olan şeylere güzel bir örnektir ve uygulamayı yeni bir cihazda yapılandırdıktan sonra kullanmaya devam edemeyeceğinizi göreceksiniz. önceki. Neyse ki biraz hazırlık yaparak tüm WhatsApp hesabınızı ve tüm ilgili verilerini tamamen ayrı bir cihazda yeni evine taşıyabilirsiniz.

Bir Android telefondaki yedekleme ve geri yükleme işlemi mesajlarınızın ve medyanızın çevrimiçi yedeklemesini sağlamak için Google Drive’ı kullanır ve yeni telefonunuza kurulu bir uygulama yüklüyse otomatik olarak alabilir.

WhatsApp’ı yeni bir telefonda nasıl geri yükleyebilirim?

Eski telefonunuzda ücretsiz Google Drive uygulamasının yüklü ve çalışıyor olduğundan emin olun. Bunu yapmazsanız Google Play’den indirin
WhatsApp’ı açın ve sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun ardından Ayarlar> Sohbetler> Sohbet yedekleme’yi seçin

Varsayılan olarak WhatsApp tüm dosyalarınızı gece boyunca günlük olarak yedeklemeye çalışır. Ancak o zamandan beri WhatsApp kullanıyorsanız veya Wi-Fi özelliğini etkinleştirmediyseniz bu yedekleme gerçekleşmemiş olabilir. Güvenli tarafta olmak için en iyisi olduğundan tam bir yedekleme aldığınızdan emin olmak için yeşil Yedekleme düğmesine dokunun.

Yeni telefonunuzda Google Play’den hem WhatsApp’ı hem de Google Drive’ı yükleyin. Önceki cihazınızdakiyle aynı Google hesabını kullanarak giriş yapmak isteyeceksiniz
WhatsApp’ı başlatın Hizmet Şartları ve Gizlilik Politikası hakkında bir mesaj gönderildiğinde ‘Kabul Et ve Devam Et’i tıklayın ardından telefon numaranızı doğrulamak için talimatları izleyin

WhatsApp mevcut bir WhatsApp yedeği için derhal Google Drive’a bakacak ve birkaç dakika önce oluşturduğunuz yedeği kazacak. Yeni cihazdaki tüm mesajlarınızı fotoğraflarınızı ve videonuzu geri yüklemek isterseniz Geri Yükle düğmesine tıklayın (Atla’yı seçerseniz WhatsApp’ın yeni bir kurulumunu alacaksınız)

WhatsApp şimdi dosyalarınızı indirmeye başlayacaktır. Mesajlarınızı geri yüklemek sadece bir iki dakika alır ancak düzenli olarak video ve fotoğraf gönderirseniz bunlar daha uzun sürer. Mesajlarınız geri yüklenir yüklenmez bulmanız gerekir; medya arka planda indirmeye devam ederken WhatsApp’ı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Devam etmek için İleri’ye tıklayın ardından WhatsApp profiliniz için bir isim girin ve tekrar İleri’ye tıklayın. WhatsApp şimdi eski cihazınızdaki gibi çalışıyor ve çalışıyor olmalıdır