Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Whatsapp’ta Gelen Fotoğraflar Galeriye Düşmüyorsa Ne Yapabiliriz?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Ücretsiz mesajlaşma uygulaması olan

Ücretsiz mesajlaşma uygulaması olan whatsapp’ta insanlar kilometrelerce uzaktaki biriyle iletişim kurabilir görüntülü konuşabilir birbirlerine fotoğraflar gönderebilir ancak bazı kullanıcılar whatsapp’tan gelen fotoğrafların galeriye düşmediğini iddia ediyor. Böyle bir durum söz konusu olduğunda ne yapmanız gerektiğini mobil13 ailesi olarak sizlere bu yazımızda anlattık.

WhatsApp Gelen Fotoğrafların Galeride Gözükmemesinin Sebebi
Whatsapp’tan gelen fotoğraflarınızın galeriye düşmemesinin temel nedenleri vardır. Bunlardan biri yeterli depolama alanına sahip olmamanızdır. Eğer cihazınızın depolama alanı dolduysa gelen fotoğraflar galerinize düşmez. Diğer bir sebep ise whatsapp’ın dosyalarınıza olan erişim iznidir. Bu izne izin vermediyseniz galerinizde whatsapp’ta gelen fotoğrafları bulamazsınız. Bir diğer sebep ise veri tasarruf modudur. Uygulamanın ayarlarından bu seçeneği etkinleştirmişseniz görüntüleri manuel olarak indirmeniz gerekir. İndirmediğiniz görüntüler galerinize de otomatik olarak kaydedilmez.

WhatsApp Gelen Fotoğrafların Galeride Gözükmemesi Sorunu Çözümü
Gelen fotoğrafın indiğinden ve karşı tarafın fotoğrafı attıktan sonra silmediğinden emin olun. Eğer fotoğraf inmemişse ve karşı taraf bunu silmişse fotoğraf galerinize düşmez. Ek olarak depolama alanınızı sık sık kontrol ediniz. Depolama alanında yeterli alan yoksa fotoğraf galerinizde görünmeyecektir. Bunun dışında whatsapp izinleri çok önemlidir. Bu izinlerden bir tanesi de fotoğrafların ve videoların cihazınıza kaydedilmesini içerir. Bu izni WhatsApp’a vermediyseniz otomatik kaydetme işlemi gerçekleşmeyecektir. İnternet bağlantısı da bu noktada devreye giriyor. Sürekli kesilen veya çekmeyen bir internet bağlantısına sahipseniz fotoğraflarınızın inmesi ve galerinize kaydedilmesini beklemeyin. Son olarak yukarda bahsettiğimiz gibi veri tasarruf modunun kapattığınızdan emin olun.