Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp’ta Grubu Silme

https://mobil13.com.tr/author/manager
Popüler mesajlaşma uygulamarından biri

Popüler mesajlaşma uygulamarından biri olan WhatsApp özellikleri sayesinde birçok kullanıcıya sahiptir. Görüntülü sohbet üzerinden arkadaşlarınızla toplu bir şekilde konuşabilirsiniz. Gruplar kurarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Ancak WhatsApp grubu bazen silmeniz gerekebilir. WhatsApp grubu nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız bu yazımızda sizlere bu konuda yardımcı olacağız.

WhatsApp uygulamasında gerekli olmayan grupları ya da konuşmanın gerçekleşmediği grupları kapatabilirsiniz. Grupların açık kalıp fazla alan kaplamasında rahatsız olabilirsiniz bu durumda en mantıklı yöntem WhatsApp gruplarını kapatmaktır. WhatsApp uygulamalarında olan grupların yöneticisi bulunmaktadır. Grup yöneticileri gruba katılımcı ekler ve istediği kişiyi gruptan çıkarabilir. Ayrıca grup yöneticilerinin grubu kapatma yetkileri de bulunmaktadır.


Grup yöneticisi tek bir kişiden olmayabilir birkaç kişi grup yöneticisi olabilir ve grubun sorumluluğu grup yöneticilerine aittir. Eğer bulunduğunuz grupta yönetici değilseniz gruptan ayrılabilirsiniz. Ancak yöneticiyseniz grubun olduğu mesajlara girin daha sonra grup adının olduğu alana tıklayın. En alta doğru inin ve bu alan üzerinden grubu kapatabilirsiniz. İsteğe göre de grupta bulunan kişileri çıkartıp daha sonra grubu vermiş olduğumuz adımlar sayesinde silebilirsiniz.

Kısacası WhatsApp uygulamasında olan grupları yöneticiler kapatıp yöneticiler kişileri alıp çıkarabilir. Bu adımlar sayesinde WhatsApp gruplarını silmiş olursunuz. Eğer yönetici değilseniz de yönetici olan kişiden bu durumu gerçekleştirmesini isteyebilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.