Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp’ta ‘Karanlık Modu’ Nasıl Etkinleştirilir?

İOS 11’i beklerken ve

İOS 11’i beklerken ve işletim sistemine özel bir karanlık modun eklenmesini umarken şu anda sahip olduğumuzdan en iyi şekilde faydalanmak zorundayız. WhatsApp dünyadaki milyonlarca insan tarafından kullanılan son derece popüler bir uygulamadır. Uygulamanın birçok özelliği var ancak mesajlaşma uygulamasında hala eksik olan özel bir Karanlık Mod. WhatsApp’taki karanlık mod kullanıcıların uygulamayı gece kullanmaları için çok daha uygun hale getirecek.

Karanlık mod uygulama karanlık bir odada vb. Kullanıldığında kullanıcının gözündeki baskıyı azaltacaktır. WhatsApp’ta resmi bir Karanlık Mod olmasa da en azından konuşma sayfasını biraz daha koyu ve daha fazlasını yapmak için temiz küçük bir numara kullanabilirsiniz. Konuşma sayfası için koyu renkli bir koyu arka plan seçmeniz çoğu zaman bu belirli ekranı kullandığınızdan kullanıcı deneyimini derinden etkiler. Arka plan görüntüsü WhatApp grupları için de uygulanır.

  1. WhatsApp’a karanlık bir arka plan uygulamak için uygulamayı başlatmanız yeterlidir.
  2. Düğme çubuğundan Ayarlar sekmesine dokunun .
  3. Sohbetler> Sohbet Duvar Kağıdı> Düz Renkler üzerine dokunun .
  4. Düz Renkler ekranından aşağı kaydırın ve koyu gri rengi seçin. (veya seçtiğiniz herhangi bir koyu renk).
  5. Sonunda karanlık duvar kağıdını sohbet ekranına uygulamak için ‘ Ayarla ‘ düğmesine dokunun.

Düz bir koyu renkli arka plan kullanırken hile yapmanız gerekir; ayrıca özel bir karanlık fotoğrafı kamera rulosuna kaydederek ve Sohbet Duvar Kağıdı sayfasındaki ‘ Fotoğraflar ‘ seçeneğine dokunarak da kullanabilirsiniz .