Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp’ta Mesaj Zamanlama Nasıl Yapılır?

https://mobil13.com.tr/author/ademkaya
Bugünün kuşkusuz en önemli

Bugünün kuşkusuz en önemli nimeti hızlı iletişim. Geçmiş dönemlere nazaran müthiş bir iletişim hızına sahipken çok farklı metotlara da sahibiz. Neticede belirli kalıplar dışına çıkamazken artık istediğimiz şekilde istediğimiz araçla iletişime geçebiliyoruz. İnternetin yarattığı değişim sayesinde programlamacıların hayal güçleri dahilinde başta iletişim olmak üzere her türlü noktaya parmak basan ürünler geliştiriliyor. Şimdilerde çağrı yapmak veya direkt mesaj atmak yerine anlık mesajlaşma yapabileceğimiz aynı zamanda işimize yarayacak farklı özellikleri de bünyesinde bulunduran WhatsApp gibi bir şey var. Teknik detayları ve herkesi cezbeden taraflarını bir kenara bıraktığımızda dahi hızının yanında teknolojiye uzak olduğunu düşünenlerin bile kullanabileceği sade ve işlevsel arayüzü kendisini ön plana çıkarıyor. Zira evrenselliği benimseyen kurumsal yapının içine girince bilinen tavrı kenara koyulmayarak dokunuşlarla geliştirildi ve geliştirilmeye de devam ediliyor. Durumlar internet bağlantısı ile çağrılar derken bir akıllı telefon satın alan insanın ilk yüklediği uygulamalar arasından zirveyi çekmeyi başardı. Hal böyle olunca milyonluk kitleden söz ediyoruz. Genellikle müşteri memnuniyetinde noksan tarafı bulunmazken dediğimiz gibi istenen yerlere dokunuşlar yapılıyor. Her ne kadar beklentilerin tamamı gerçekleşmese de kullanıcıların bir süredir talepte bulunduğu konulardan birisi mesaj zamanlama. Ötekilerden farklı olarak zamanlayarak iletişime geçip ekstradan vakit kaybetmek istemeyenler konuyu en çok dillendirenler. Peki WhatsApp’ta mesaj zamanlama işlemi tam olarak nasıl yapılır?

Mesajlarımızı veya iletilerimizi karşı tarafla paylaşırken bizlere geri dönüş sağlayan sağ alt bölmedeki işaretler bile birkaç taneden çok anlam taşıyor. Yine mesaj silme dosya transferi gifler derken kendi içerisinde derinleşen WhatsApp var gözlerimizin önünde. Spesifik talepler teknolojinin yakaladığı değişimin yarattığı tüketim çılgınlığı sonucunda ortaya çıkmakta. Her gün yeni bir uygulamayı denediğimiden dolayı firmalar yeni imalatlarını paylaşmakta. Var olan rüşdünü ispatlamış yazılımlar da esktra özelliklerle donatılıyor. Aksi taktirde güncele ayak uydurulamazsa veya yeni ihtiyaçlara cevap veremezse eski popülerliğini kaybedebilir. Kısacası en ufak detaylara da dikkat edilerek hareket edilmesi gerekiyor. WhatsApp her şeye rağmen Facebook kurumsal şirketinin yıkılmaz kalelerinden görülürken kullanıcıların ileti mesajlaşama diye sürekli ifade ettikleri konuya dair şu an için açıklama bulunmuyor. Bizler de WhatsApp üzerinden ileti mesaj zamanlama işlemini nasıl yapılır başlığında anlattık. Böylece kolaylıkla mesajlarınızı zamanlayacaksınız ve o an yoğun olsanız bile iletişimlerinizi önceden planladığınızdan rahat edeceksiniz.

WhatsApp Yazışmalarında Mesaj Zamanlama Yapmak

Halihazırda uygulamalar akıllı telefonların işlevselleşmesi adına yegane araçlar. Peki bizim ihtiyacımız olanı nasıl bulacağız ve kullanacağız? WhatsApp’taki mesajlaşmalarda mesaj zamanlama hususunda hizmet veren bir uygulama tavsiyemiz var.

whatsapp-sqedit-mesaj-zamanlama

SQEdit ismiyle Google Play Store’da ücretsiz biçimde indirilmeye hazır beklenen yazılım zamanlama işini eksiksiz görüyor. Ayrıca sadece WhatsApp’a değil Facebook SMS gibi şeylere de destek sağlıyor. Play Store’la senkronize çalışan alttaki kısmımızdan uygulamanın indirilme adresine ulaşabilirsiniz.

[appbox googleplay com.codefish.sqedit]

Kurulumu tamamladıktan sonra gereken onayları verdiyseniz giriş ekranından WhatsApp’ı seçip kolay arayüzü sayesinde mesajlaşları zamanlayabilirsiniz.