Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp’ta Okunan Mesajları Gizleme

En favori sosyal medya

En favori sosyal medya platformlarında biri olan WhatsApp büyük olasılıkla dünyada tüm akıllı telefonlarda yer almaktadır. WhatsApp uygulaması mesaj gönderme sesli mesaj göndermeye ve diğer kişilerle telefonda görüşmeye yardımcı olan bir uygulamadır. Büyük olasılıkla WhatsApp ile ilgili her şeyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. Fakat bu uygulamanın her ayrıntısını bilmiyorsunuz. WhatsApp’a tam olarak hakim olmak istiyorsanız aşağıda bulunan ipuçlarını takip edebilirsiniz.

Mesajlaşma özelliğinde çevrimiçi durumu bulunmaktadır. Karşı taraf ile mesajlaştığınız zaman eğer karşıdaki kişi mesajınızı okursa mavi tik olur ve bu durumdan çevrimiçi olduğu anlaşılır. Bazen istemeden karşı tarafın mesajını açabilirsiniz. Uygun bir an olmayabilir ve o an mesajı okumak cevap vermek zorunda kalırsınız. Evet insanları görmezden gelmek kötü bir hareket. Fakat mesajı daha sonradan okumak için kaydedebilirsiniz.

Örneğin bir kişi size uzun bir soru sorduğunu düşünelim. Cevap verebilirsiniz ama hemen vermek istemiyorsanız WhatsApp ‘okundu bilgisi’ kısmını devre dışı bırakabilirsiniz. Bu ayar WhatsApp’ın gizlilik bölümünde yer alır. WhatsApp son görülmeyi devre dışı bırakmak bu tarz durumlar için mantıklı bir harekettir. Mesajı aldıktan sonra mavi tik olmadığı için okundu bilgisini kapattığınız bazen ortaya çıkabilir. Neyse ki WhatsApp bu konularda gizliliğe önem veren bir sohbet uygulamasıdır. WhatsApp a en son ne zaman girdiğinizi de görmelerine izin verebilirsiniz. Bunu gizlilik ayarlarından kısa bir şekilde halledebilirsiniz. Bu durum sayesinde mesajlara görüldü atmanıza gerek kalmaz.