Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp’ta Renkli Durum Nasıl Yazılır?

Yeni teknikler metotlar aletler

Yeni teknikler metotlar aletler araçlar sayesinde artık iletişimin yaşanan eski yıllara göre nirnavaya ulaştığını söylemek mümkün. Birçoğumuzun iletişim çağı olarak nitelediği içerisinde bulunduğumuz dönemde geçmişe nazaran her türlü faaliyetimizi pratikleştiren ürünlere sahibiz. Hal böyle olunca ister istemez hepimiz bunlardan birer tane edinerek hayatımıza entegre ediyoruz. Bahsettiklerimiz arasında en çok dikkati çekenlerin başında da akıllı telefonlar geliyor. Sadece özellikleri bakımından değil duruşları estetik açıdan güzellikleri sosyal yaşantıdaki statü göstergesi bile tercih edilmesinin sebeplerinden. Eski dönemlerde belki hayalini bile kuramayacağımız detaylar bulunurken belli başlı işlevler dışında cihazı kullanamıyoruz. Gerçi muhtelif amaçlar doğrultusunda alıp güzel işler çıkartanlarımız da var ancak çoğumuz internette gezme mesajlaşmak oyun oynamak gibi aklımıza kolayca gelecek şeyleri yapıyoruz. Yine de her ne olursa olsun teknolojinin ve bilimin güncel üst düzey fonksiyonlarını barındırdığını da söylemeden geçmemek lazım. Temel düzeyde kullananlar için de yüksek hız performans kalitesi tatmin edici oluyor. Örneğin WhatsApp’ı yükledikten sonra hiçbir kesinti donma kasma olmadan rahatlıkla mesajlmak veya yenilikleri renkli durum özelliğinden vesaire faydalanmak cihazı hiç zorlamıyor.

Android kullanıcıları yüksek performans sağlayacak donanımlardan imal edilmiş bir telefon satın aldıysa zaten uzun süreler boyunca memnuniyetini koruyacaktır. Yaşanan sorunlara dair çözümleri kolayca bulabilmesi aradığı işlevleri gerçekleştirmek istediğinde onlarca üçüncü parti uygulamadan faydalanabilmesi bunun göstergesi. Mesajlaşma sohbet etme isteklerinde de whatsAp sadece Android’e değil teknolojinin her platformuna artık masaüstü bilgisayarlara bile hizmet verebiliyor. Mesele artık bundan sonrasında. Zira WhatsApp’ı etkin kullanarak arkadaşlarıyla paylaşım halinde olmak storyler yollamak durum paylaşmak herkesi mutlu ediyor. Eskiden metinsel ifadeler durumlarımızı yazarken şimdilerde fotoğraflı veya renkli durum seçenekleri aktif. Bu tarz bir özelliğin gelmesinin altında da maalesef ki Facebook’un Snapchat’i bünyesine katamaması yatıyor. Amiyane tabirle deve dişi niteliğindeki platfromları kanatları altına alma yönünde hareket eden Facebook son dönemde iyi bir çıkış ve büyüme yakalayan Snapchat uygulamasını alamayınca sahip olduğu tüm yazılımlara söz konusu uygulamanın özelliklerini aktardı. Instagram’da bile artık durum paylaşmak mümkünken WhatsApp üzerinden fotoğraflı veya görselli halde renkli durum paylaşılıyor.

WhatsApp’ta Renkli Durum Yazmak ve Paylaşmak

İyileştirme ve güncelleme politikasını en iyi şekilde uygulayan geliştiriciler ve yöneticiler yepyeni bir paketle kitlelerin karşısındalar. Artık yeni metin tabanlı durumlar sayesinde konum etkinlik hakkında bilgilerndirme veya çeşitli önerilerden bahsetme opsiyonlarımız olacak. Yine WhatsApp kullanıcıları özel yazı tipleri ve arka plan renkleri sayesindde kişiselleştirilmiş renkli durum oluşturabilecekler.

whatsapp-renkli-durum-yazmak

Renkli durum oluşturabilmek için tıpkı görselli durum oluşturur gibi hareket ediyorsunuz. Renkli yazı ekranına geldiğinizde sağ üst tarafta bulunan T ifadesinden yazı tipini seçerken hemen yanındaki simgeden de renklerle alakalı seçimler yapabiliyorsunuz.

WhatsApp ile alakalı yenilikleri önümüzdeki dönemlerde de çokça göreceğiz gibi görünüyor.