Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp’tan Yine Yuva Yıkacak Özellik Web Uygulamasına Geliyor! Aman Dikkat Diyorum

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı

Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı bulunan popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcı deneyimini geliştirmeye yönelik yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Bu yenilikler arasında hem telefon hem de bilgisayar üzerinden erişilebilen uygulamaya eklenen gizlilik odaklı bir özellik dikkat çekiyor.

WhatsApp Web kullanıcıları için heyecan verici bir gelişme olarak Sohbet Kilidi özelliğinin eklenmesi planlanıyor. Bu özellik mobil sürümde zaten mevcut ve şimdi WhatsApp Web’e entegre edilmesi üzerinde çalışılıyor.

Kullanıcılar bu yeni özellik sayesinde istedikleri sohbetleri kilitleyebilecekler böylece başkalarının uygulamaya erişimini zorlaştırarak gizliliklerini koruyabilecekler.

Whatsapp Web Sohbet Kilidi

Şu an için bu özelliğin detayları hakkında fazla bilgi bulunmuyor. Mobil sürümde sohbetlere erişim için parmak izi veya yüz tanıma özelliği kullanılırken web sürümünde şifre kullanımı söz konusu olabilir.

WhatsApp Web için Sohbet Kilidi özelliğinin ne zaman kullanıma sunulacağı henüz bilinmiyor ancak tahminler önümüzdeki aylara işaret ediyor. Kullanıcılar bu yeniliği deneyimlemek için biraz daha beklemek zorunda kalabilirler.

WhatsApp Kullanım

Ayrıca WhatsApp’ta hesapsız mesajlaşma döneminin başlayacağına dair haberler de gündemde. Avrupa Birliği’nin Dijital Hizmetler Yasası kapsamında WhatsApp’ın bu yeni adımı atması bekleniyor.

iOS için yayınlanan son güncelleme ile platformlar arası mesajlaşma özelliği üzerinde çalışıldığı anlaşıldı. Bu özellik WhatsApp hesabı olmayan kullanıcıların da mesajlaşabilmesine olanak tanıyacak.

Bu konuda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce iyi mi? Yoksa Kötü mü? Yorum kısmına düşüncelerinizi paylaşınız!