Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Wi̇sh Uygulamasından Hesabımızı Nasıl Si̇leri̇z?

Wish popüler e-ticaret sayfalarından

Wish popüler e-ticaret sayfalarından biridir. Çeşitliliği ve uygun fiyatlı olmasıyla gözde bir web sitesi haline gelmiştir. Ama hesabınızı silmekte isteyebilirsiniz. İşte biz size hesabınızı nasıl sileceğinizi anlatacağız.

HESABINIZI SİLME

Şunu bilmelisiniz ki wish size hesap silme seçeneğini sunmuyor sadece devre dışı bırakabilirsiniz. Bunu için wish hesabınızda ayarlara girip hesabı yönet’e basın ve tüm bilgileri inceledikten sonra ‘hesabı kalıcı olarak sil’ tıklayın. Hesabı doğruladıktan sonra silme nedenini seçin ve ardından Devam‘a gidin . Bundan sonra hesabınız silinmiş olacaktır. Wish bu aşamada sadece gizlilik yasalarının geçerli olduğu bölgeler için silme işlemini destekler. Bu Wish hesabınızı kalıcı olarak kaldıramayabileceğiniz anlamına gelir.

HESABINIZI DEVRE DIŞI BIRAKMA

Hesabınızı devre dışı bırakmadan evvel dikkat etmeniz gereken birkaç önemli nokta var. Eğer hesap devre dışı bırakılırsa wish cash hesabında bakiyeniz varsa bunu kullanamazsınız siparişiniz varsa iptal edilir. Hesabınızı akıllı cihazınızdaki Wish uygulaması üzerinden devre dışı bırakabilirsiniz. Buna rağmen tabiki hesabınızı devre dışı bırakmak isteyebilirsiniz. Hesap Ayarlarına gidin ve orada Hesabı Devre Dışı Bırak girişini bulun . Devre dışı bırakma seçeneğini seçin ve ekrandaki talimatları izleyin.

FACEBOOK AYRICALIKLARINI DEVRE DIŞI BIRAKMA

Wish’i Facebook üzerinden kullanabilirsiniz. Ancak Wish.com’u veya Wish uygulamasını kullanarak Wish hizmetini Facebook’tan “ayıramazsınız”. Bunun yerine girişi facebook hesabınızla yapabilirsiniz.