Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Windows 10 Bir SSD’ye Nasıl Taşınır?

Bu haberin fotoğrafı yok

Bilgisayarınızın HDD’sini bir SSD’ye yükseltmek mi istiyorsunuz? O halde yazımızı okumaya devam edin!
Yazılımı Microsoft web sitesinden satın almak sabit sürücünüzü bir SSD’ye yükseltirken gereksiz bir ekstra harcama gibi gelir. Peki Windows 10 SSD’ye nasıl taşınır?

• Başlat Menüsünün yanındaki arama çubuğuna yazarak ve ilgili sonucu tıklayarak ‘Disk Temizleme’yi açın. Burada silmek isteyebileceğiniz dosya türlerinin bir listesini göreceksiniz. Listeyi kontrol ettiğinizden emin olun ve burada ihtiyacınız olabilecek bir şey olup olmadığına bakın çünkü geri dönüş yoktur. Kontrol ettikten sonra temizleyin.
• Bir taşıma aracı indirin. Ancak bunun için üçüncü taraf uygulamalara ihtiyacınız vardır. Uygulamayı indirdikten sonra işleme başlayabilirsiniz.
• Bir sonraki adım SSD’yi PC’nize bağlamaktır. Harici bir SSD için bağlanmak için uygun bir USB bağlantı noktası bulmanız yeterlidir.
• Şimdi gerçekleşecek olan klonlama işleminin bir özetini görmelisiniz ancak başlamadan önce bölümleri yeniden boyutlandırmaya değer. Bölüm bir sürücü veya birim için başka bir addır esasen genel sabit sürücünün daha küçük bir bölümüdür.

Tüm klonlama süreci biraz zaman alacaktır. Her şey tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekecektir.