Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Xiaomi Civi 3 modelinin özellikleri ve çıkış tarihi belli oldu

Xiaomi’nin ilk kez 2021

Xiaomi’nin ilk kez 2021 yılında görücüye çıkardığı Civi modelleri firmanın en çok talep gören cihazlar arasında yerini almıştı. Orta – üst segment akıllı telefon pazarında yerini alan Civi ailesinin yeni serisi de önümüzdeki günlerde resmi olarak duyurulacak. İşte detaylar..

Xiaomi tarafından yapılan açıklamada Xiaomi Civi 3 modelinin 25 Mayıs tarihinde resmi olarak duyurulacağı bildirildi. Yeni akıllı telefon modelinin gül moru macera altını nane yeşili ve hindistan cevizi grisi olmak üzere 4 farklı renk seçeneği ile geleceği doğrulandı.

Xiaomi Civi 3 Genel Özellikleri

Xiaomi Civi 3 modelinin MediaTek Dimensity 8200 Ultra yonga seti ile geliştirildiği daha önceden firma tarafından açıklanmıştı. 120Hz yenileme frekansına sahip Full HD+ AMOLED ekran yapısı bulunan Civi 3 modelinin 8 GB ve 12 GB RAM seçenekleri bulunan versiyonlarının yanında depolama alanı olarak ise 128 GB ve 256 GB’lık versiyonları olacak.

xiaomi civi 3 tanıtım tarihi

Xiaomi Civi 3 modelinin üçlü tasarımlı Sony IMX800 lens teknolojisini bulunduran ana kamerası bulunacak. Ayrıca 20MP ultra geniş açı ve 2MP makro lenslerinin de ana kameraya eşlik edeceğini belirtelim. Cihazda 32MP çözünürlüğünde ön selfie kamerası da bulunuyor.

Xiaomi’nin yeni akıllı telefon modeli Xiaomi Civi 3 25 Mayıs’ta düzenlenecek etkinlikte resmi olarak duyurulacak.