Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Xiaomi, Genshin Impact’tan Esinlenen Akıllı Saatini Satışa Çıkardı

Xiaomi Ağustos ayında Çin’de

Xiaomi Ağustos ayında Çin’de piyasaya sürdüğü Xiaomi Smart Band 8 Pro’yu özel bir sürümle zenginleştiriyor. “Xiaomi Smart Band 8 Pro Genshin Impact Special Edition” adını taşıyan bu sınırlı sürüm geçen hafta içinde satışa sunuldu. İlgi çekici bir detay ise bu özel versiyonun popüler oyun Genshin Impact’ın karakterlerinden Tartaglia’dan esinlenildiği.

Bu özel sürüm orijinal Smart Band 8 Pro’nun özelliklerini taşırken dış tasarımda önemli değişikliklere sahip. Fiyatı ise 549 Yen (~75$) seviyesinde ve şu anda sadece Çin’de satın alınabilir durumda. Karşılaştırma yapmak gerekirse standart versiyonun fiyatı 399 Yen (~55$) civarında.

Sınırlı sürüm paketi Tartaglia temalı bir şarj tabanı çıkartmalar ve özel bir poster de içeriyor. Ayrıca akıllı saatin varsayılan teması bile özel olarak tasarlanmış kayışla birlikte geliyor.

Ancak bu özel sürümün özellikleri standart modelle aynıdır. Farklar sadece kozmetik ve ekstra görsel özelliklerle sınırlı.

Maalesef Xiaomi Smart Band 8 Pro’nun hem normal hem de özel sürümleri şu anda yalnızca Çin pazarında mevcut. Ancak uluslararası müşteriler Giztop üzerinden uluslararası kargo seçeneği ile bu özel sürümü satın alabilirler.

Bu özel sürüm fitness takipçileri ile akıllı saatler arasında mükemmel bir denge sağlayan Xiaomi Smart Band 8 Pro’nun estetik ve tematik bir versiyonu olarak dikkat çekiyor. Her ne kadar sınırlı sayıda üretilmiş olsa da Genshin Impact hayranları ve özel tasarımları seven kullanıcılar için çekici bir seçenek olabilir.