Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Xiaomi Gizli özellikleri

Xiaomi telefonun gizli özelliklerini

Xiaomi telefonun gizli özelliklerini sizler için bir arada derledik. Yakın zaman geçmişi olan Xiaomi firması Nisan 2010 kurulan Pekin menşei bir firmadır.
Yakın zamana dayan bir firma şimdi dünya devlerine kafa tutarak ürettiği telefonlar ile rekabet içindedir. Ürettiği cihazlarda öyle özellikler var ki kullanıcılarını ve yakından takip eden takipçileri için cezbetmektedir.

Bu yazımızda Xiaomi gizli özellikleri nasıl açılır gizli özellikleri nelerdir bu yazımızda sizlere bunları derledik. Şimdi Xiaomi kullanıcıları için bu özellikler nasıl kullanılır nasıl aktif edilir bunları hep birlikte inceleyelim.

YOUTUBE MÜZİKLERİ ARKA PLANDA İZLEME

Bilindiği gibi Youtube reklam gelirleri nedeniyle arka planda müzik dinlemeyi kendi uygulaması üzerinde izin vermemektedir. Bu nedenle Xiaomi Müzik uygulaması ile Youtube müzikleri arka planda dinleme imkânı sunmaktadır.
-Müzik Uygulaması açınız
-Uygulamanın güncel olduğundan emin olunuz
-Sağ alt kısımda izle butonu görülmesi gerekmektedir. Eğer bu izle butonu yoksa o zaman sol menüde Ayarlar > Gelişmiş Ayarlar > Çevrim içerik hizmetleri ayarını aktif ediniz.
-Daha sonra uygulamayı kapatın ve yeniden açtığınızda Uygulama içinde İzle Menüsü gelecektir.
-İzle butonu bastığınızda Youtube üzerinden müzikleri listelenecektir.
İstediğiniz müziği arama yaparak da bulabilirsiniz. Bundan sonrası artık uygulamaları kullanarak arka planda dinleyebilirsiniz.
Xiaomi gizli özellikleri arasında diğer bir özelliğimiz yazıları sağa yaslama bunlar genellikle Arapça için kullanılmaktadır. Ama kullanıcıların istediğine göre farklı amaçlar içinde kullanabilir.

XİAOMİ YAZILARI SAĞA YASLAMA

Xiaomi geliştirici özelliğini aktif ettiniz bundan şu adımları gerine getirerek yazıları ekranın sağına yaslayarak kullanabilirsiniz.
-Ayarlar
-Ek ayarlar
-Geliştirici Seçenekleri
-RTL ekran düzeni yönünü zorla ( aktif et )
Bu özelliği aktif ettiğinizde yazıları ekranın sağına yaslayarak kullanabilirsiniz. Buda farklı bir gizli özellik olarak kullanabilirsiniz.